-
Piosenka ze zwiastunu serialu SEKRET[youtube.com] Witam. Proszę napiszcie jaka to piosenka. Czy to Julia farrar? Nie moge nigdzie znaleźc tego ...
-
piosenka z housadzisiaj w sklepie house słyszałam piosenkę, refren mniej więcej był taki (śpiewała ją kobieta) 'snakapaja ...
-
"..say a a a a a a a a"jedyne co pamiętam ( nie jestem pewien co do gatunku) to "..say a a ...
-
muzyka z intra[m.facebook.com] Zna ktoś tytuł utworu? Musiałem udostępnić w tej formie bo wysłałem z telefonu.
-
Disco-polo (tekst) jaka to piosenka?Disco Polo Tekst zaczyna się tak: Kochanie daj daj daj swą sukienkę, daj mi włożyć Bogu ...
-
muzyka z gry ?[youtube.com] zna ktoś tytuł nr z wejscia filmiku ?
-
Piosenka w przeróbceCześć Wie ktoś co to za nutka w 8:11? [youtube.com]
-
Piosenka z PoloTVWitam. Generalnie disco polo nie słucham, ale chwilowo śmignęła mi jedna piosenka z PoloTV głównie ...
-
Piosenka w Tle z Audycji Roxy FMWitam. Szukam piosenki, z Audycji Lizut- Wojewodzki, Piosenka leciała w tle, sentymentalna, myślałem że to ...
-
piosenka z pierwszego filmikupierwszy filmik z tenisista co to za nuta [youtube.com]
-
nieznany tytuł[facebook.com] prosze o nazwe tej piosenki
-
Hip-hop piosenka z gwizdaniem!Jak w tytule. Przez całą piosenkę taki jest rytm, że najpierw takie basy tum tum ...
-
co to za nutka ?[youtube.com]
-
Koreańska lub japońska piosenka.Witam, szukam piosenki koreańskiej lub japońskiej. W teledysku na samym początku był wielki statek pływający ...
-
3 utwory do rozpoznania pomóżcieProszę pomocy bo długo szukam tych utworów i nie mogę tego odszukać ! :( 1. [www54.zippyshare.com] 2. ...
-
kto to moze spiewac?starszy utworek z lat 90 nagrany z radia , ale niestety nie znam tytulu i ...
-
zna ktos to ?nie znam tytulu i tez wykonawcy tego kawalka a spiewaja cos ritmo de la noce ...
-
Mutant Giant Spider Dog (SA Wardega)[youtube.com] 3:36 minuta mógłby ktoś pomóc? :D
-
Muzyka z nowej reklamy Maxi King kto wie?Witam wie ktoś może co to za kawałek leci w tle nowej reklamy Maxi King ...
-
Muzyka z "Miasto 44"Chodzi mi konkretnie o moment, w którym pojawia się Dubstep (Partyzanci idą kanałami)
-
Głęboki bit hip hopowy[youtube.com]
-
Muzyczka z fb[facebook.com] jeśli jest możliwość to byłoby milo gdyby ktoś podał mi tytuł tej muzyczki
-
Alicjo!Witam. Proszę o nazwę produktu na grypę, który reklamuje chora mama biorąca urlop od opieki ...
-
Hej, pomożecie? :)Szukam nowej i zapewne wam znanej piosenki [youtube.com] Piosenka zaczyna się od "2:16" Dziękuje :)