-
piosenkaWitam mam pytanie mianowicie chodzi o piosenkę której nie znam tytułu ale jest to piosenka ...
-
blagam pomocyPare lat temu lecial piosenka na kanalach muzycznych typu mtv viva 4fun.tv. na teledysku wystepowal ...
-
Armia Krzycha nutka[youtube.com] A więc jest nutka, a dowiedzieć się nie dowiem, bo ostatnio cała muzyka w ...
-
Witam od dłuższego czasu bezskutecznie próbuje zidentyfikować autora i tytuł piosenkiWitam od dłuższego czasu bezskutecznie próbuje zidentyfikować autora i tytuł piosenki którą wiele lat temu ...
-
Początek piosenki zaczerpnięty z innej- jakiej?Hej! Nie pytajcie jak trafiłam na tę piosenkę :p, ale odkąd się to stało wciąż mam ...
-
co to za tytuł??jaki tytuł tej piosenki?
-
Techniawa z Le Zap, hardstyle, electro czy cos.[m.youtube.com] 2:45
-
Czy wie ktoś jaki tytuł nosi kawałek z 1 minuty filmu?Witam wszystkich. Mam pytanie odnośnie utworku, który zaczyna się w pierwszej minucie filmiku nakręconego na ...
-
the voice of poland 11.10.2014jaki utwor jest w tle od 1:06:20? [voice.tvp.pl]
-
muzyka z the voice of poland[voice.tvp.pl] od godziny 41 w tle z góry wielkie dzięki!
-
jak się nazywa piosenka z filmiku na you tubejak się nazywa piosenka z filmiku na you tube [youtube.com] w 4 minucie
-
co to jest za piosenka?youtube link :[youtube.com] Jak się nazywa muzyka ta jak z horroru ze stopu " 1:50 ...
-
Nazwa oryginału[youtube.com]
-
zna ktos nazwe pierwszej nutki ?[www66.zippyshare.com]
-
zna ktos nazwe oryginalną ??[www76.zippyshare.com]
-
co to za polska piosenka?[w37.wrzuta.pl]
-
Muzyka z Vine'aKtoś pozna nutkę albo dwie? :D Link: [vine.co]
-
co to za polska piosenka?[w981.wrzuta.pl]
-
Motyw przewodni z filmu. Jakiego?Szukam tytuł filmu z jakiego pochodzi ten utwór (rozpoczyna się od 7:10-7:35): [smog.pl]
-
smutna piosenka z męskim wokalemWolna melodia. Właściwie była tam chyba tylko gitara i męski głos. Całkiem wysoki. Pamiętam tylko ...
-
Szukam piosenkijak się nazywa piosenka, która była w zapowiedzi 3 odcinka, sezon 5 "Lekarzy" w telewizji?
-
co to za piosenka?[w981.wrzuta.pl]
-
Piosenka z lezap spion...cześć zna ktoś piosenkę z 14:20 minuty. [youtube.com]
-
Jaka to piosenka z 4:18 ?[youtube.com]