-
Rozmowy w toku-ustawkiKtoś wie jak się nazywa kawałek, który leci w tle czołówki od samego początku? Poniżej ...
-
Jaki to utwór?Poszukuje nazwy wykonawcy i tytuł utworu zamieszczonego w załączniku-teraz w lepszej jakości,co mam nadzieję,będzie pomocne.
-
Co to za klubowy kawałek?Załączam fragment, zagrany przeze mnie na keyboardzie online. Refren brzmi mniej więcej tak samo, jest ...
-
Tytuł nuty z 1.09.10 Energy 2000 Retro Party 21.06.14[www77.zippyshare.com] Jeśli ktoś zna inne tytuły piosenek z tego setu niech się nie krępuje i pisze. ...
-
Honda szybsza niż wygląda[youtube.com] Jakiej piosenki to jest przeróbka.
-
Szukam Piosenki W Której Słychać Gwizdanieto gwizdanie idzie jakoś tak: fiu fiuuu, fiu fiuuu... Z góry dziękuję za pomoc
-
Bardzo znany kawałek nagrany przy graniu TAITO[youtube.com] Mega pompa, klubowy hit 2014. Często słyszałem ten hit w klubach ale nie ...
-
Piosenka z seta[www4.zippyshare.com] zaczyna sie dokladnie w 52:40minucie wie ktoś może jak się nazywa?Z gory dzięki pozdrawiam
-
CO TO ZA PIOSENKADajcie do niej link Wszyscy kumple już walą na imprezę Ja naprawdę w to wcale ...
-
"Feel the love" - śpiewane przez kobietę - technoSzukam piosenki, którą słyszałam w środę klubie. Piosenka śpiewana jest przez dziewczynę dość lekkim głosem, ...
-
Smutna melodia[youtube.com] 2:02
-
Czarno-biały teledysk z MTV rocksNie pamiętam dokładnie piosenki, teledysk był czarno-biały, na początku członkowie zespołu ubierali takie duże głowy, ...
-
Co to za nutka[youtube.com] BŁAGAM CO TO ZA NUTKA PRZEZ CAŁY FILM ?
-
piosenka salon mohito/sinsaySzukam piosenki, usłyszałam ją w salonie mohito jak i sinsay. Wolna, elektroniczna/elektryczna piosenka śpiewana przez ...
-
Piosenka z open.fm classic rockRazem ze znajomymi pamiętamy tylko fragment który brzmiał mniej więcej "... cry lonely lonely lonely" ...
-
Jaka piosenka o bluesieSzukam piosenki o bluesie. Jest to piosenka wykonywana przez kobietę po polsku i jest już ...
-
Piosenka z filmu youtube[youtube.com] Szukam tego kawałka od 12:20, proszę o pomoc!
-
-
Czyje to piosenki ? :)Jak wyżej. 1) [w71.wrzuta.pl] 2) [w71.wrzuta.pl]
-
Znany dubstep z reklamyPoszukuję bardzo znanej piosenki dubstepowej z reklamy jakiegoś samochodu. Teledysk przedstawia gościa który wysiada z ...
-
Utwór z Maxi KingUtwór z reklamy Maxi King -śpiewa kobieta i zapewne reklama jest nam wszystkim znana ...
-
Piosenka ludowa/biesiadna/góralska/weselnaJest taka tradycyjna polska piosenka, którą śpiewa się najpierw wolno, a później coraz to szybciej.
-
Coś ala HiphopJest to piosenka w stylu chilloutu, mowa w niej o skrzydłach które są łatwopalne i ...
-
Jaka to piosenka (opis teledysku)Cześć, Mam prośbę - wyczerpałem już wszystkie możliwości znalezienia piosenki zasłyszanej u Was. Kojarzę tylko teledysk, parking, ...