-
Czy ktoś wie co to za muzyka???[youtube.com] Co to za piosenki od 3.14 minuty(słabo słychać) i od 9.12 minuty???? Prosze pomozcie
-
manieczki pomocydziś pierwsi zaczeli scie wy ale jesteście stanowczo za cicho taki tekst wypowiada dj ...
-
Piosenka z filmiku na facebooku. Pomocy[facebook.com]
-
Co to za piosenka ?ostatnio słyszałem piosenkę w rmfm maxxx był to jakiś set chyba jedynie co to tylko ...
-
Bardzo proszę o pomoc[youtube.com] Zna ktoś piosenke z początku?
-
Piosenka słyszana w Sphinx i raz w KFCWitam, Już jakiś czas szukam pięknej piosenki, słyszanej parę razy w lokalach, które są obsługiwane ...
-
Piosenka ma plażyA więc tak poszukuję piosenki . W klipie były dziewczyny na plaży które kręciły pupami ...
-
Witam poszukuje pewnej piosenki.Dzisaj w nocy przysnila mi się piosenka z dzieciństwa mianowicie był kiedyś taki program muzyczny ...
-
Utwór przed meczem PolskiUtwór nie jest dobrej jakości bo nagrywany przed meczem, ale nigdzie nie mogę znaleźć informacji ...
-
Piosenka w stylu Britney SpearsWidziałem wczoraj(tj. 13.10) na VH1 w okolicach godziny 15 piosenkę, która przypominała piosenki Britney, ale ...
-
co to za utwór regge z Must Be The Musicprogram z ostatniej niedzieli
-
Proszę o pomoc, utwór z setuWitam prosiłbym o pomoc w rozpoznaniu piosenki która leci w secie [www22.zippyshare.com] w 7.50-12.00 min. ...
-
Poszukuję wykonawcy utworuWitam.Poszukuję wykonawcy utworu house niestety nie jest mi znany ani tytuł ani tekst.Pamiętam tylko że ...
-
Kto Spiewa Piosenke W Tle W Reklamie Link 4(dla ułatwienia powiem że śpiewa to Kobieta ;P) :face-devil-grin:
-
Proszę o pomoc w odnalezieniu nowości muzycznej.W teledysku młoda kobieta cały czas jest kamerowana od tyłu, na początku na lotnisku, poźniej ...
-
piosenka z 4fan tvszukam piosenki która bardzo czesto leci na 4fan tv ,spiewa kobieta cos slowa baby w ...
-
Reklama perfum Carolina Herrera 212 VIP MenHello, czy znacie może wykoawcę i tytuł piosenki z reklamy perfum 212 vip men?
-
Grecka piosenka - Restauracja ParosSłyszałam tę piosenkę w ostatnia sobotę w Restauracji Paros w Warszawie.
-
Muzyka z tego filmiku[youtube.com] poszukuje tego kawałka z filmiku
-
Co to za muzyczka lecąca w tle?[youtube.com] Proszę o pomoc, przeszukałem prawie całe YT i nie ma ;/
-
Muzyka z "Wszystko o Miriam" Czy ktoś to zna??[youtube.com] Hej. Muzyka zaczyna sie od 00.00 minuty do 00.16 minuty. Czy wie ktoś co to ...
-
Muzyka z filmiku na YouTube[youtube.com] Proszę o tytuł muzyki z 1:21 i 4:12 Z góry dziękuje
-
piosenka z filmiku[vine.co]
-
Jaki to kawalek?Bardzo chcialbym znac tytul tego kawalka.. Slyszalem go nawet ostatnio w radio no ale niestety ...
-
Jaki to kawalek?Bardzo chcialbym znac tytul tego kawalka.. Slyszalem go nawet ostatnio w radio no ale niestety ...