-
Muzyka z filmiku z youtube.Jeśli rozpoznacie, prosilbym o ten remix. [youtube.com]
-
Dzwonek na telefon (Thygerrr)Witajcie, poszukuję takiego dzwonka na telefon jak w filmiku podanym poniżej. Od 14:41 [youtube.com]
-
Utwór z filmiku jazdy samochodem na YTWitam, Proszę o rozpoznanie utworu z tego filmiku na YouTube [youtube.com] ta, co leci podczas nauki jazdy.:)
-
Disco polo z polotv! lata90Witam szukam piosenki, która leciała na polo tv. Jest to na pewno piosenka z lat ...
-
Co to za nuta?Ta z 12:57. [youtube.com]
-
Piosenka w stulu coś ua uaaNo to szukam tytułu piosenki z tekstem coś ,, u a u a a ". ...
-
Tytuł piosenki z kręcenia teledyskuWitam. Poszukuję nazwy piosenki, która jest przedstawiona podczas kręcenia teledysku. [cda.pl]
-
jakis remix "learning to fly"[youtu.be] muzyka od 3:05, jak zaczyna strzelac, shazam rozpoznal Learning to Fly - Mike Koglin Remix ...
-
Teściowa dała zagwozdkę - pomocy :)Szukamy piosenki, to raczej nic nowego tutaj. Teściowa nie jet w stanie nawet zanucić, co ...
-
Świat według Kiepskich - Odc. 311 Kochaj albo tańczposzukuje piosenkę z muzyki klasycznej z tego odcinka ? tu jest fragment [w965.wrzuta.pl]
-
piosenka z radia gdańskwitam, osttanio w radiu gdańśk slyszalam dwukrotnie te piosenke, ale niestey tytul byl podawany to ...
-
Czy ktoś kojarzy taką piosenke?Piosenka leciała dzisiaj rano w radiu CCM gdzieś koło godz. 7:30 ale słyszałem już ją ...
-
Co to jest?Piosenka znajduje się w mixie, nie ma tytułów nic. Szukałem po wyłapanych słowach, programem i ...
-
na dobre i na zle - nowa angielska piosenka ;)pytanie jak wyzej, zna ktos te piosenke? :> i nie chodzi mi o tę o ...
-
Zna ktoś tytuł tego rapu?Wczoraj miałem okazję usłyszeć fragment rapu. Niestety pamiętam tylko,że na początku i końcu rapu było ...
-
Fajna piosenka[youtube.com] 7:20, pomożecie ? :P
-
Teledysk pamiętam pomóż nie wiem jaka nazwa.. XDW teledysku był facet łysy i śpiewał oraz jezdził na quadzie - chyba tak to ...
-
Co to za nuta?[youtube.com]
-
Inna wersja piosenkiWitam. Ma ktoś może tą wersję piosenki Enya - Only Time radiową, gdzie w pewnym ...
-
Piosenka z lat 80? (GTA 5)Cześć! Poszukuję tytułu piosenki z tego filmu, która leci w tle - 26:10 Zdaje mi ...
-
Muza ze stronkiCo to za tytuł ? xdd [gaben.amigocraft.net]
-
zna ktoś tą piosenkę? :)[a-mente.tumblr.com]
-
Poszukuje tytułu piosenki.Poszukuje tytulu i wykonawcy tej piosenki.
-
co za nuta[youtube.com]
-
Jaka to piosenka i kto ją wykonujeWitam, szukam informacji o piosence nagranej kiedyś (w latach siedemdziesiątych) z radia na magnetofon. Niestety, ...