-
Co to za piosenkaWitam szukam piosenki idzie to mniej więcej tak : Hej jej ( i tu muzyka ...
-
Muzyka z YTW tle słychać fajną muzyke. prosze o tytuł i kompozytora. [youtube.com]
-
Jak nazywa się ta piosenka?Leciała ona dziś tj. 18-10-2014 na polo tv w programie "szalone lata 90" poprzedzała piosenkę ...
-
co to za piosenka z radia jard?[w882.wrzuta.pl]
-
Piosenka z ciekawymi teledyskiem z kontynuacjąSzukam piosenki (piosenek), w której teledysku były dzieci z mocami, i oni uciekali przed pewną ...
-
Mega znana piosenka, trochę ambient.Wybaczcie, że podam tak mało informacji, no ale tak się już przytrafiło. Łazi mi to ciągle ...
-
Tytuł piosenki na początku filmikuwitam czy zna ktos moze tytul piosenki ktora leci na poczatku filmiku [youtube.com] z gory dzieki za ...
-
SZUKAM tytułu piosenki kluboweWitam mam małe pytanie szukam tytułu pewnej piosenki klubowej , śpiewa ja kobieta i mniej ...
-
Da ktoś tytuł tej piosenki?[www72.zippyshare.com]
-
muzyka o dredach (Polska)Poszukuje jakiś polskich utworów w których jest wspomniane coś o dredach np. Miała dredy, on ...
-
Polski rastafarianin spiewa o domuwitam otóż słyszałem pewną piosenkę po polsku którą śpiewał lekko ciemny rastafarianin wiem że śpiewał ...
-
mlg, montage parody, sandstorm, snoop dogg0:42-0:48 [youtube.com]
-
Rap, Historyjka o miłości motocyklistyWie ktoś może jaka to piosenka? Jest to rap, taka historyjka. Chłopak jechał z dziewczyną ...
-
Co to za nutka?Witam! Szukam tytułu tej piosenki! Jest to Trance lub Techno. Lata 1999-2002 i miałem ją na ...
-
dubstep/electro , jak to się nazywa ?[youtube.com] chodzi o nutkę z tego filmiku
-
Disco polopiosenka disco gdzie w teledysku jest trzech chłopów i rozchodzą się do dziewczyn utwór dosyć młody ...
-
Co to za muzyka w 1:50 ?[youtube.com]
-
co to za piosenka?[w37.wrzuta.pl]
-
co to za polska piosenka?[w37.wrzuta.pl]
-
Co to za nutka ?Co to za nuta w TLE OD 2;20 [youtube.com]
-
Jaki kawalek leci w tle?Hej, chcialabym znac tytul utworu, ktory leci w tle [youtube.com] . Jakosc dzwieku jest zbyt ...
-
piosenka z nagraniawitam prosze o pomoc w odnalezieniu nutki z nagrania z gory dziekuje pozdrawiam!
-
Co to za nuta?Co to za nuta w tle OD 2;20 ? [youtube.com]
-
Jaki jest oryginał tej pieśni religijnej? 1:45Do jakiej pieśni należy ten rytm? [youtu.be]
-
PIOSENKA - WOKAL KOBIECY, J. HISZPAŃSKIWitam, od tygodnia - dosłownie staram sie znaleźć piosenkę prawdopodobnie w jezyku hiszpańskim. Być może ...