-
JUż nie mam siły..Może ktoś pomoże ?Wczoraj w eska.tv w godzinach wieczornych leciała piosenka , chyba zagraniczny rap [ w stylu ...
-
Bardzo znany utwór ale nie mogę znaleźć tytułu..Znany ale nie wiem kto to śpiewa i jaki tytuł
-
-
Co to za piosenka?Czy ktoś z Was orientuje się co to za piosenka? [youtu.be]
-
szukam piosenki, często leci w radio, opis teledyskunormalnie nie daje mi to spokoju, od miesiąca jakoś ta piosenka leci w radiu, brzmi ...
-
PIOSENKA Z INTRA NYMFY[youtube.com] nuta z tego intra (dubstep)
-
rosyjski rap w refrenie śpiewa dziewczynapomocy! szukam rosyjskiej piosenki w ktorej rapuje facet a w refrenie ladnie spiewa dziewczyna tez ...
-
muzyka pianowitam, co to za beat/instrumental? [youtube.com]
-
Muza z początku filmikuWitam , szukam muzyki z początku tego filmiku [youtube.com] (od 00 do 0:50 w tle wyścigu)
-
Animacje dla dzieci "How, How, How, How do You do"Piosenka z animacji dla dzieci. Dość łatwo zrozumieć słowa angielskie. Niestety nie śpiewają tylko po ...
-
Dwie piosenki z zajęć zumby, fitness w TunezjiPrzy tych piosenkach animatorzy w hotelu tańczyli z gośćmi zumbę i prowadzili zajęcia fitness przy ...
-
Jak nazywa się nuta z seta[soundcloud.com] Jak nazywa się nuta z seta minuta 3:29 poproszę nazwę całego utworu!
-
Motyw z piosenki QuebonafideKiedyś słyszałem piosenkę w której dosłownie można było słyszeć ten sam kobiecy wokal co jest ...
-
Ciarki na skórze !! Jaki Tytułw załączniku przesyłam mp3 !
-
Co to za piosenka? Bardzo znanaBardzo znana piosenka, sam kiedyś znałem , ale zapomniałem, W refrenie śpiewa kobieta takim delikatnym ...
-
Muzyka z meczu Polska - Niemcy 11.10.2014 jaki tytuł ?Muzyka z meczu Polska - Niemcy 11.10.2014 jaki tytuł ?? [youtube.com]
-
Jaka to piosenka?Muzyka która zaczyna sie od 4:45 do końca filmu. Wie ktoś jaka to muzyka? [youtube.com]
-
poszukuję piosenkiszukam piosenki. nie jest przesadnie urodziwa, ale refren mi ryje mózg i jak jej nie ...
-
Jakiś DJ, teledysk kręcony w mieścieChcę znaleźć pewien utwór w klubowych rytmach. Teledysk leciał na programach muzycznych (nie pamiętam na ...
-
Muzyka trapstepPowtarza się "Get Higher"
-
Muzyka prawdopodobnie z brazylijskiego serialu.Tak mi się kojarzy, choć mogę się mylić. Może jest tu As co zna/odgadnie tytuł. ...
-
Letnie miesiące, słońce plaża piasek wiatr, leżysz nasłońcu, w chłodnej (słonej?) wodzie gasisz ciała żar, we włosach wiatr a ... cos tam ...
-
Piosenka z RMFWitam poszukuje piosenki szybkiej, ktora czesto leci w rmf fm to jest jedna z nowszych ...
-
-
Poszukuje piosenkiSiemka poszukuje niemieckiej piosenki(to był rap) co na teledysku był chłopak a za nim 3 ...