-
co to za polska piosenka?[w37.wrzuta.pl]
-
Jeśli znasz teledyski, pomóż :)Liczę na Waszą pomoc, ostatnio na ESKATV i 4FunTV słyszałem super piosenkę. Jest ona w ...
-
MIASTO 44 DUBSTEP?! Zalana piwnica ?Witam, szukam muzy (dubstep?) z filmu "Miasto 44", scena, w której nasi idą zalaną ...
-
ajle ajle lele (piosenka klubowa)cały czas w piosence przewijają sie slowa alee lele lelelellle i coś tam po hiszpańsku. ...
-
Stephy - Air-OneMam zapytanie odnośnie Stephy - Air-One,wiem że na początku i końcu jest Lui Re-Flexa a ...
-
Nutna znaleziona na YT[youtube.com] Pierwsza nutka co leci, szukałem w komentarzach aczkolwiek bez skutku ;/
-
utwór który leci w tle[youtube.com]
-
zna ktoś 2 piosenke z tego tumblr'a? w opisiei[pocozychm.tumblr.com] [pocozychm.tumblr.com] [pocozychm.tumblr.com] [pocozychm.tumblr.com]
-
Co to za utwór[youtube.com] zamieszczam link interesuje mni e utwór który leci w ...
-
Co to za utwór?[youtube.com] Byłbym wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam
-
Zalacznik AUDIOWitam poszukuje tej piosenki, słyszałem ją na serverrze CS'a. Niestety brak tytułu piosenki, oraz brak kontaktu ...
-
Czy ktoś rozpozna utwórWitam słyszałem tę piosenkę kiedyś na imprezie bardzo jej potrzebuje niestety sam jej nie odnajdę ...
-
Piosenka, lekkie brzmienie z fortepianem[youtube.com]
-
Utwór Clubowy.[youtube.com] Jest ktoś w stanie rozpoznać ten utwór z tła? Będę wdzięczny za pomoc
-
Piosenka podobna do pitbulla?Witam słyszałem w sklepie piosenkę z gatunku elektro,techno, pop. Pochodzi raczej z 2014. Rytmika utworu ...
-
pieśń/aria operowa często wykorzystywana w filmachNp. tutaj: [youtube.com] (od razu na początku) Co to za utwór?
-
2 nutki z filmu z YOUTUBEWitam jak nazywa się pierwsza i ostatnia nutka w tym filmie? [youtube.com]
-
Reklama(chyba jakiegos galaxy) z taka blondynkąWitam. Kojarzy ktoś może taką reklamę z taką dziewczyną o blond włosach ? Reklamuje chyba jakiś ...
-
PIOSENKA Z AFTERMOVIE TOMORROWLAND 2014[youtube.com] zaczyna sie od 10:00
-
Tytuł utworuLink do utworu [www5.zippyshare.com]
-
4fun tv, po hiszpańsku, tekst w teledyskuszukam piosenki opisanej w tytule, niestety nie pamiętam teksty ani melodii, było po hiszpańsku a ...
-
Rozpoznanie utworów z The Voice of Poland 11.10.14Jedna piosenka rozpoczyna się od 00:41:08,druga natomiast od 01:17:14.
-
AKCENT - Pragnienie miłościPoczątek piosenki -gdzieś to już było tylko w jakiej piosence ? :)
-
Poszukuje tytułu piosenki country. !!Piosenka leciała w radiu na 1 lub 3. Nagrałam sobie kawałek żeby potem poszukać po ...
-
Co to za 2 piosenki z Amsterdam Dance Mission 2003?[youtube.com] co to za piosenki z 7:23 i 8:22?