-
Muzyka klubowa "hope you blind/blink"Szukam piosenki, którą usłyszałam pierwszy raz około 2007/2008 roku w radiu planeta lub podobnym. Dosyć długi ...
-
Jaka to piosenka?jak się nazywa się ten utwór z reklamy Banku PKO BP mini ratka, gdzie dziewczynka ...
-
Piosenka z Top ModelPoszukuję piosenki z tego zwiastunu:) [topmodel.tvn.pl] z góry dziękuje:)
-
usłyszana w sklepie, mało szczegółów ;/robiąc zakupy w h&m usłyszałam pewną piosenkę, wydawało mi się, że coś z niej zapamiętałam, ...
-
Muzyka z yt[youtube.com]
-
piosenkę słyszałem chyba w trójceNa pewno ma kilka lat,śpiewa kobieta-głos w/g mnie Alicia Keys,Katie Melua,Leona Lewwis itp.Tylko dużo ...
-
Propozycje piosenekTrochę inny typ pytania od innych. Otóż poszukuję jakiś nowych piosenek/wykonawców z poszczególnych gatunków: 1. Rock: ...
-
Nazwa piosenki, pilnie potrzebna[w920.wrzuta.pl] LINK DO PIOSENKI
-
Przeróbka Eurythmics - Here Comes The Rain AgainWitam , niedawno w radiu usłyszałem fajną przeróbkę znanej piosenki Eurythmics - Here Comes The ...
-
Jaka to piosenka?Jaka to piosenka? [ulub.pl]
-
Teledysk:Para na kolacji,kelner z maską ptaka(sokoła?)Para jest na kolacji,balu maskowym,wokół luzie w maskach,w tle gra grupa muzyczna.
-
Co to za kawałek , remix/nutka z lat 80, 70 ?[www59.zippyshare.com] dodam że nutka znajduje się na serwerze cs:go na bani ffa classic , autorzy soun ...
-
RadiowęzełWrzucam 2 załączniki z nagraniami piosenki. Liczę na odpowiedź. Pozdrawiam.
-
Piosenka tytuł Top Model12 odc.8 odpadł Mateusz MagaJak nazywała się piosenka na koncu programu ktora leci w tle jak odpadl Maga i ...
-
rozpozna ktos ??Ktos w tych klimatach oblatany co to za kawałek?? [m.youtube.com]
-
Piosenka z 15 sek filmiku[facebook.com] Z góry dziękuje. :D
-
Jak sie nazywa ta piosenka[youtube.com] Jak się nazywa ta piosenka lecąca w tle zaczyna się od 1:42
-
zna ktoś pierwszą nutke i remix?zna ktoś pierwszą nutke z tego secika? przeleciałem już chyba z 50 piosenek i nie ...
-
co to za muzyka w czasie biegu...Witam co to za muzyka która leci w czasie biegu [youtube.com]
-
tata vozi polako- polska wersja?[youtube.com] szukam tego utworu w polskiej wersji dla dzieci- tzn jestem prawie pewna, że gdzieś ...
-
Co to za utwór?[youtube.com] Z góry dziękuję bardzo za odpowiedź :*
-
Dubstep w tle filmu[youtube.com] pierwsza piosenka ktora leci w tle to ?
-
co to za piosenka ? 6:54[youtube.com]
-
nie moge spaćPiosenka starsza której tekst pamiętam słabo, na początku spiewają : nie moge spać... ( i ...
-
Lerek & Nowator - Moja PanienkaCzy ścieżka dźwiękowa, melodia jest ich, czy jednak zapożyczyli sobie ją od jakiegoś zagranicznego wykonawcy, ...