-
Szukam Piosenki, Pamietam Tylko Ze W Teledysku Byli Zydzi I Chórpiosenka jest stara i znana, ale tytułu nie pamiętam. ogólnie to była taka parofia zydów.
-
Co to za muza z filmiku?[cda.pl]
-
Utwór od 3:10[youtube.com]
-
Piosenka z H&MWitam. Szukam piosenki z h&m, która leci mi w głowie od kilku dni, a nigdzie ...
-
Siemanko, pomożecie?Siema, pomożecie mi z nazwą nutki? [youtube.com] 1:18 Z góry dzięki za pomoc :) BTW. Polecam obejrzeć całe, niezła ...
-
Piosenka ktorej nie pamiętamBył tam m@&%#n i biały tańczyli pod parasolem śpiewając o niebieskich migdałach, nie pamiętam dokładnie ...
-
ruda dziewczynaWitam! Dnia 23.10.14 w jaka to melodia była gościem taka ruda dziewczyna, śpiewała swoją piosenkę ...
-
Techno, pomocWitam, co to za piosenka, która leci od 6 minuty? Link: [youtube.com] Bardzo proszę o pomoc :)
-
co to za nutka ;)[youtube.com] nutka na 34:00 ;) góry dzieki :D
-
Rolnik szuka żony odc. 7 - kowalWitam:] szukam piosenki która zaczyna się mniej więcej w momencie 15:10 [ipla.tv] Z góry wielkie ale to ...
-
Utówr z setu TranceWitam Poniżej plik do odsłuchania fragmentu tego utworu - myślałem, że to jest zespół Sunbeam, ale ...
-
Znana utwór z początku nagrania koncertuChodzi mi o pierwszy utwór z tego filmu- ten podkład gdy idą na lotnisku [youtube.com]
-
Mam talentPoszukuję tytułu piosenki która była dziś reklamowana w TVN na odcinek kolejny serialu, proszę o ...
-
ZHU - Faded szukam tego remixu, linkwtam byłem na imprezie i szukam remixu pisoenki Faded [w280.wrzuta.pl]
-
dance chart eska tv 17.10.2014szukam piosenki z dance chart z 17.10.2014 Była jako propozycja, blond dziewczyna śpiewała refren. Na ...
-
Szukam ntytułu piosenkiWitam poszukuje tytuł piosenki z programu enjoy the view natalia odc 6 w minucie 09:52
-
Poszukuję znanej piosenki...Witam! Poszukuję utworu, którego słychać w okolicach 26 sekundy. Może ktoś się orientuje cóż to ...
-
Jakie są piosenki na filmiku?W momencie: 0:07 0:55 porpawiony [youtube.com] oraz: 0:10 0:55 3:21 [youtube.com]
-
Potrzebuje tytułu!! electropotrzebny mi tytul nutki (electro/trance/dance) w teledysku której tańczyło dwóch typków na ulicy o jakąś ...
-
Co to za piosenki??[youtube.com] Jak się nazywa nutka od 0.22 do 0.45 i druga od 1:15 do 2:12
-
piosenkijakie to utwory?
-
Muzyczka z radia eskaWitam szukam piosenki moge podać cytaty ta piosenka była grana na gitarze i śpiewał tam starszy ...
-
Co to za bicikSiemano, powie mi ktoś jaki bit leci od 5:20 ? [youtube.com]
-
Znacie coś podobnego( Electro i Dubstep)Wszystkie piosenki z ,,walnięciem,,jakie znacie, z góry dziękuję