-
piosenka w tle , dobrze ja slychac od 2 min[youtube.com]
-
PILNIE potrzebny tytuł teledysku :(Prosze o pomoc, nie mogę znaleźć piosenki w klimatach electro/jump, w którym to na ulicy ...
-
Pomocy! Pilne!Zna ktoś może piosenkę z tego filmiku? [edge.vncdn.co] Strasznie mi zależy...
-
nie wiem co to za piosenkaogólnie to wiem tylko refren i śpiewa go jakaś kobieta " I FEEEEL AND COŚ ...
-
Jaka to muzyka https://www.youtube.com/watch?v=FJpsJUoPorsze jaka to muzyka
-
Jaka to muzyka[youtube.com]
-
Jak najwiecej lat 80/90/ i poczatek 21 wiekuOd paru lat szukam pewnej piosenki ale nikt nie umie pomoc także szukam troszkę podobnych. ...
-
canal+zwiastun jesień 2014- ale kto to śpiewa??[canalplus.pl]
-
Co to za muza?[youtube.com]
-
Utwór Fryderyka Chopina[cda.pl] 20:17 zaczyna się utwór
-
Jak się nazywała to rosyjskie electro?Cześć, znam tylko jedno zdanie (dawno temu słuchałem tą piosenkę), ale wiem, że była to ...
-
Czy istnieje wersja w innych językach?Czy istnieje piosenka z tym podkładem w innych językach? [youtube.com]
-
Co to za nuta[speedy.sh]
-
piosenkico to może być za utwór?
-
Hiszpańskie TechnoWitam :) Proszę o pomoc w rozpoznaniu tego fragmentu nagrania. Dziewczyna mówi sporo słów po ...
-
Polska wersja Katiuszy? zna ktos?Witam, kiedys w radiu uslyszalem piosenke, ktora melodia miala identyczna jak Katiusza, spiewala dziewczyna po ...
-
"Manamama mamana"Szukam piosenki która ma głupi tekst "Mana ma ma mananana" jak by śpiewał to Menel ...
-
Tytuł utworuWitam, czy ktoś może kojarzy tą nutkę? Skądś ją znam, ciągle siedzi mi w głowie ...
-
Piosenka,która często leci w Esce!Śpiewa ją dziewczyna, ubrana bardzo kolorowo(ma różowe skarpetki do obcasów). Jedzie w aucie przez miasto,przez ...
-
Utwór gitarowyWitam. Podaje link do filmiku na yt: [youtube.com] Może ktoś jest w stanie rozpoznać :) ...
-
Co to za kawałek?Chodzi o muzykę z tego filmu: [youtube.com]
-
DJ Kris co to za sety[youtube.com] 00:00-00:28 i potem od 02:09-02:41 Nie chodzi mi konkretnie o tytuł utworu tylko o nagrany ...
-
Co to za nutka w 0:30 ? z góry dzieki ;)[youtube.com] Co to za nutka Remix ? :)
-
muzykakto wykonuje ten kawałek?
-
wolna piosenka{dolaczam nagranie} znana!!!!!sorka za wczesniejszy post , ale tak dawno tu bylem , ze zapomnialem , ze ...