-
Zapomniany tytuł kawałka[youtube.com] Potrzebuję nazwę kawałka, z którego wykorzystano tutaj moment od 7:47 do 8:28. Nie chodzi o ...
-
Co to za piosenkaa[facebook.com] ?
-
piosenka arabskakojarze, że w refrenie miała coś takiego jak: 'ehe aha come on, come on, ...
-
co to za piosenka?[w600.wrzuta.pl]
-
co to za nuta disco polo?[w600.wrzuta.pl]
-
Teledysk o sposobach na piosenkęPiosenka boysbandu o czymś w stylu jak zrobić dobrą piosenkę\teledysk i wiem że pierwszym pomysłem ...
-
piosenka z "o la la"słuchając holenderskiego radia wpadła mi w ucho piosenka. wykonywana przez kobietę, raczej nowa (do 4 ...
-
co to za piosenka disco polo?[w817.wrzuta.pl]
-
Z Kuchennych RewolucjiBardzo proszę wręcz błagam o spis piosenek z odc 7 ze szczawnicy - kuchenne rewolucje.. ...
-
electro house z trąbkąproszę o odgadnięcie nazwy utworu lub remiksu z tego fragmentu [www41.zippyshare.com]
-
składankaWitam [youtube.com] ktoś kojarzy piosenkę z 24 minuty ?
-
CO to za piosenkawydaje mi sie ze to cos z lat 70 .80 lub 90 . Słychać coś ...
-
Może ktoś zna ? :3[facebook.com] Zna może ktoś tą piosenke ? :D Mam nadzieje, że dobra kategoria :p
-
Co to za utwór w 2:38? Coś jak Wiggle Wiggle[youtube.com]
-
Witajcie może ktoszna[facebook.com] zna ktoś tytuł ?
-
nuta z yt[youtube.com] od 3 sekundy. Z GÓRY DZIĘKUJE :)
-
Piosenka z reklamy SR 2014.[youtube.com] Hej, mam nadzieję, ze będziecie wiedzieć co to za piosenka.
-
Jaka to nuta?[w494.wrzuta.pl]
-
Szukam piosenki...Szukam piosenki, ale wiem na prawdę bardzo nie wiele...Śpiewa ją mężczyzna jest bardzo smutna w ...
-
co to za piosenka disco polo?[w817.wrzuta.pl]
-
Pilne[www3.zippyshare.com] zna któś co to za kawałek proszę o tytuł z góry dziękujr
-
starszy kawalek kto go spiewa?fragment piosenki z lat 90 , szukam wykonawcy
-
Reklama coca-cola 2012Dzisiaj w kinie była puszczona nowa świąteczna reklama coca-coli. W telewizji jeszcze jej nie ...
-
co to za piosenka disco polo?[w600.wrzuta.pl]
-
Stary rockowy kawałek ;)Hej wszystkim ;) Już od dłuższego czasu poszukuję piosenki usłyszanej kiedyś na imprezie sportowej. Najgorsze, ...