-
POPEK DUBSTEP ![youtube.com] muzyka od 1:30 dubstep potrzebne!
-
Piosenka Z TrąbkąWitam! szukam świetnego kawałka w którym głównym motywem jest trąbka. Nie jest to żadna nowość ...
-
piosenka z you tube /link/ 1 nuta z nagrania pomocy[youtube.com] witam chodzi mi o 1 utwor z tej taśmy poszukuje orginału z gory dzikei za ...
-
Tytuł jednego utworu ze składanki[soundcloud.com] Interesuje mnie tytuł utworu od 4:35 min. Z góry dziękuję za odpowiedź ;)
-
Pieśń pożegnalnaWitam, poszukuję tytułu pieśni pożegnalnej jaką wykonał dziś na pogrzebie śp.rodziny Kmiecików(tych z tragedii katowickiej), ...
-
Witajcie może ktoś zna ? :)[facebook.com] jest to jakis remix czy coś ?
-
Utwór z filmikuJak nazywa się utwór w tle filmiku, do którego link znajdziecie poniżej? Próbowałem szukać jakichś ...
-
Szukam nazwy nutkiCześć, usłyszałem całkiem niedawno nutkę typu dubstep/electro coś w tym stylu jedyne co pamiętam to ...
-
The Remix Cartell - Hooked In Da Club (Dj Mixtool)Poszukuje ten nutki nr 4 na liście trwającej ponad 7 minut mixu , a nie ...
-
Transcom Halloween 2013 Video SoundtrackNie jestem pewien, czy macie dostęp do tego filmu bez zalajkowania profilu Transcomu, ale spróbować ...
-
voice of poland 52minHej! :) zna ktos moze tytul utworu ktory leci w tle ok. 52-53minuty?
-
poszukuje piosenki z filmu "Smak zemsty, pomocy[youtube.com] piosenka z tego filmu, a dokładnie z czasu 1:17:12 prosze o pomoc ;)
-
Pumpingland - Magnes Club - Wola #1 Clubbasse[soundcloud.com] nuta z 32;25
-
song z filmiku[youtube.com] pomożecie ?
-
Muzyka z klipu reklamowego[youtube.com] Chodzi mi o pierwszy utwór, na samym początku.
-
Muzyka z filmiku YT[youtube.com] z góry dziękuje za pomoc !
-
Muzyka z reklamy "Maxi King"Reklama, w której każdy się "zacina". A na jej końcu DJ puszcza piosenkę występuje tam ...
-
Dubstepowy kawałekWitam, poszukuję tytułu tego dubstepowego utworu: [youtube.com] Kiedyś dawno temu pojawił się przy okazji napisów końcowych programu ...
-
you are my life you are my sunshine..????poszukuję piosenki która często leci w sklepach kazar jej słowa lecą tak: you are my life, ...
-
"Przyjaciółki" piosenka z 3 odc. 3 sezonu (czyli 29)Poszukuję tytułu piosenki z tego odcinka [video.tt] zaczyna się od 17:10. Będę wdzięczna ...
-
nagranieprzypadkowo trafiłam na ciekawy utwór, udało mi się niewielką część nagrać więc znów muszę prosić ...
-
muzyka z filmiku na Youtubie[youtube.com] w filmiku od 00:30 do 00:40
-
Piosenka na początku filmiku[youtube.com]
-
Piosenka z YTCo to za piosenka w 7:45. [youtube.com] Z gory dziękuje za pomoc.
-
jeep renegadeMuzyka z reklamy jeepa renegade. Bardzo proszę o pomoc. :) z Góry dziękuję :)