-
3-sekundowy urywek piosenki. Kto zna?Od 0:09 do 0:12 sekundy tego materiału. [youtube.com] Kto wie co to za piosenka?
-
muzyka z tych 2 filmów pod koniec (PewDiePie)1. [youtube.com] 2. [youtube.com]
-
Piosenka Z Reklamy Discovery(Jak to Jest Zrobione)Piosenka z reklamy Jak to jest zrobione, w którym zapowiadane są nowe odcinki.
-
KONSTAL 21.06.1990 (Chorzów)Prosiłbym o trakliste do tego seta. Co to za utwór na po czątku seta? [www47.zippyshare.com]
-
Teledysk na farmieWitam Szukam starego utworu - rok 2004, pamiętam tyle, że był to teledysk na starej amerykańskiej ...
-
KONSTAL 14 10 1990!prosze o trakliste do tego seta. [www24.zippyshare.com]
-
Piosenka angielska coś jak disco polo?Ostanio usłyszałam piosenkę na 18stce, i było tam w refrenie cos takiego jak "dzia dzia ...
-
KONSTAL Vol. 5Prosiłbym o trakliste do tego seta [www17.zippyshare.com]
-
Piosenka z filmiku???[youtube.com] jaki tytul ma ta piosenka? wazne :c
-
Piosenka "popowa" z rapem w tle[youtube.com] Chodzi o piosenke w tle od 10:30
-
Niemiecka Piosenka Z Animowanym Teledyskiem .. ;PKiedys, dawno, dosyc pupularna na Vivie/MTV byla taka niemiecka piosenka, z animowanym teledyskiem (Jakies takie ...
-
co to za polska piosenka?[w817.wrzuta.pl]
-
Co to za piosenka?Znam ze słyszenia, ale nie znam autora utworu:)
-
rmf fm, kobieta, dzieckoPoszukuje piosenki, chyba francuskiej, śpiewa ja kobieta. W tle piosenki śpiewa dziecko w refrenie, brzmi ...
-
Siema, pomożecie? :)Pomożecie z nazwą nutki? [piccolo3.wrzuta.pl] 15:02 Dzięki ;)
-
Piosenka z programu TVN pt. "Szkoła"Witam, zna ktoś piosenkę z tego programu ? Dość ostra, styl podchodzi pod Linkin Park, ...
-
Zna ktos ta piosenke w tym jezyku ? .[facebook.com]
-
muzykaszukam muzyki ..nowszy teledysk gladiatorzy rzym walka moze ktos cos kojarzy?
-
Piosenka z ReklamySiemka, szukam piosenki z reklamy orange "Muzyka tu i tam" mam nadzieje że mi pomożecie ...
-
Polski chyba rapNiestety nie pamiętam wykonawcy, ani nawet nie wiem jaki to gatunek, ale myślę, że podchodzi ...
-
rap albo coś w stylu, zagraniczneNie znam wykonawcy ale jest to ktoś w stylu Akon'a, lata między 2002 - 2009, ...
-
Szukam piosenki jest ona bardziej klubowa...Witam, proszę o pomoc w znalezieniu piosenki jest ona bardziej klubowa nie znam ani tytułu ...
-
Kto pomoże?[www4.zippyshare.com]
-
Stara piosenkaWitam poszukuję starej zagranicznej piosenki która jak mi się wydaje jest podoba do orkiestr dętych ...
-
SAMPEL Z A PAMIĘTASZ JAK[youtube.com] 9:15 jestem ciekaw, z jakiego kawałka jest ten sampel śpiewany damskim głosem, miazga!