-
Teledysk koniec lat 90-tych, mało popularny boysbandSzukam piosenki z lat ok. 96-98, często leciała na Vivie niemieckiej. Wykonywał ją boysband, wydaje ...
-
Ciężki orzech do zgryzienia.Cześć! Mam w głowie od jakiegoś czasu pewien fragment utworu typu hardstyle, bądź pochodnego :P ...
-
Co to za nutka jaki remix ?[youtube.com] Z góry dziekuje za odpowiedz
-
Kawałek z budzikiemPoszukuję jednego kawałka, widziałem klip do niego z rok temu i nie mogę go teraz ...
-
Szukam piosenki prawdopodobnie lata 90.Szukam piosenki z lat 90-tych chyba. Śpiewała ją kobieta, słyszałem ją w radiu ale nie ...
-
[rock and roll] Ciekawe czy znasz tę piosenkę?Piosenka w tle: [youtube.com] Znasz ją?
-
Piosenka z mema.Wie ktoś może jak nazywa się piosenka z tego mema: [sekundowe.pl] Z góry dziękuję.
-
Reklama play z Żebrowskim[youtube.com] :C
-
Poszukuję utworu z 4:30 min[youtube.com]
-
Kto pozna tą piosenke po opisie teledysku?Kojarzy może ktoś taki teledysk na którym chłopak w autobusie poznaje dziewczyne, potem są razem ...
-
Jaka to piosenka z kanału russian music box ?Leciała dzis na teledysku był facet nad morzem i chyba 5 dziewczyn on mial biała ...
-
Piosenka z TRACE TV Club 10Witam ! Czy ktoś wie co to za nutka w reklamie TRACE TV Club ...
-
'Kiss n love'? Tekst w refrenieco to za piosenka z takimi mniej więcej słowami. Dla ułatwienia dodam że leciała w ...
-
Co to za piosenka?Piosenka Gentelmana reklamująca program n MTV "Gentleman MTV Unplugged". Zna ktoś może dokładny jej ...
-
co to za polska nuteczka?[w817.wrzuta.pl]
-
Muzyka dubstep nagrana z cyrku o.O[youtube.com]
-
Piosenka Z Yamakasiczesc. poszukuje tytułu i wykonawcy tej oto piosenki [vaniliaaa.wrzuta.pl] ...
-
Dance/techno tytuł i wykonawcaWitam. Może ktoś zna wykonawcę i tytuł piosenki od 6:40 [youtube.com]
-
Francuska piosenka ze Złotych PrzebojówKtoś przypadkiem nie słuchał stacji Złote Przeboje przedwczoraj rano (13 października pomiędzy 8:55, a 9:00)? ...
-
co to za piosenka z radia?co to za piosenka z radia?
-
Muzyka z radiaJak sie nazywa ta nuta, czesto leci w radiu OPEN FM np am krejze, amejze, łora ...
-
-
Klubowa rewolucjaKojarzy ktoś tą klubową muzykę ? Daje zippa [www72.zippyshare.com] Podczas grania TAITO nagrałem
-
FESTIWAL MADE IN POLAND 2014 ANPOLPoszukuje piosenki z 13:35 która leci w tle. Kto zna, temu stawiam piwo :D Czekam ...