-
Co to jest za piosenka proszę o pomoc ![facebook.com] Co to jest za piosenka ?
-
Stary Kawalek, co to jest ?[youtube.com] Zaczyna sie od 2.14 trwa do 2.40min
-
Z kolekcji Sak Noel co to za kawalek ?[youtube.com] Zaczyna sie dziwnie 1.04 do 1.09 ciekawe wejscie nie moge nic ogarnac co to moze ...
-
mam pytanie jaka to piosenka ta na poczatku .. ?[freshmixs2.wrzuta.pl]
-
Piosenka ,,Something lalala " lub ,,Something nana "jakoś tak leciało ... i śpiewa dziewczyna chyba ... nowa . Znana ostatnio
-
utwór z saksofonem w tle, wokalistkaWitam, nie wiem czy odpowiednio wybrałam kategorię, ale sądzę, że powinna być ok :) Poszukuję tytułu ...
-
Mocne ELECTRO????czy ktos slucha i zna???[www51.zippyshare.com] poszukuje tego tytulku jak ktos zna
-
Rap chyba Jay-Z[youtube.com] Z góry dziękuje
-
Z jakiej piosenki ten bit ?Cześć BŁAGAM WAS, powiedzcie mi z jakiej piosenki to jest bit [youtube.com]
-
YT Link łatwe zgadniecie na momencie :) fajna nuta[youtube.com] prosze o pomoc 1 piosenka mi sie bardzo spodobala szuakam orginalnej wersji
-
Chodzi mi po głowie "I niele i niele nielegal"Tak jak w temacie :D
-
co to za polska nutka?[w817.wrzuta.pl]
-
Co to za nutka?Witam poszukuję tytułu utworu/remixa z przedziału 19:40-22:00 :) Z góry dzięki za pomoc :) [djoles.pl]
-
Podkład z tej piosenkiCzy ktoś rozpoznaje podkład z tej piosenki? Bo chyba jest to zaczerpnięte z jakiejś innej
-
Zna może ktoś tytuł tego utworu?[youtube.com]
-
Piosenka z BF4 Baku wstępPoszukuję piosenki która leci w grze Battlefield 4 na samym początku w filmiku, jak drużyna ...
-
Co to za nuta od 0:46? Pomoże ktoś?Jakby ktoś był w stanie mi pomóc to z góry dzięki duże :D [youtube.com]
-
Muzyka z filmuJak się nazywa ta muzyka? oraz z jakiego filmu to jest ?:) leciało to w ...
-
Szukam piosenki trapposzukuję pewnego kawałka trapowego, pamiętam parę słow: shake that, shake that shake that come on mam ...
-
Tytuł piosenki z eska tvWitam, poszukuję piosenki, która leciała jakieś pół roku temu na eska tv. Kobieta z blond ...
-
Może ktoś zna ten utwór? Fajny housik (fragment)Cześć, ostatnio na siłowni usłyszałem fajną nutkę, bardzo fajną do ćwiczeń i do posłuchania ;) ...
-
Girlsband biegający po zamkuSzukam piosenki, pop. Śpiewają po angielsku młode białe dziewczyny ok 20letnie, w długich włosach ...
-
2 seksowne dziewczyny tańczące na łóżkuWitam, bardzo pilnie poszukuję teledysku na którym 2 seksowne dziewczyny tańczyły na łóżku i w ...
-
Muzyczka z youtube[youtube.com] jak sie nazywa muzyczka z 8:10?
-
Czy może ktoś wie, kto jest autoremtekstu i muzyki tej piosenki(religijnej) Każdego dnia 1. Widzisz każdy nasz krok, słyszysz rytm naszych serc ...