-
Kawałek disco polo!Szminka idzie w ruch, kręci koła.. - kawałek disco polowy, skoczna wesoła nutka. Zna ktoś???
-
ktos w tych klimatach co to za kawalek???Ktos w tych klimatach co to za kawałek??? [m.youtube.com]
-
Co to za nuta rozpoczynająca się w 10s filmiku?[youtube.com]
-
Piosenka z Empiku, duet (pan i pani), fragment tekstuBardzo spokojna, nastrojowa piosenka, śpiewana wręcz szeptem, grana wczoraj w empiku w Pasażu Grunwaldzkim we ...
-
Szukam piosenki pasującej do kawałkaSzukam piosenki, zapewne znanej wielu. Znam melodię, podobna do tej piosenki od 45 sec. [wyszukiwarkamp3.eu] (MELODIA) coś ...
-
Muzyka z planety fm - nagranie, jaki tytuł?Witam, szukam tytułu piosenki, którą nagrałem jadąc samochodem niestety od prawie dwóch lat nie wiem ...
-
piosenka z mtv rockSzukam piosenki,która rzadko jest puszczana na mtv rock,niestety pamiętam tylko teledysk. Był chłopiec w takim ...
-
jak sie nazywa ta samba???[m.youtube.com]
-
Energy 2000 (Katowice) - Urodziny Małej Ani z WarsawWitam poszukuję tytułu z 1h 36min 25se a tu link do seta
-
Co to za utwór? Sadistic roztańczonaZna ktoś tytuł? [sadistic.pl]
-
-
Polski rap z SWAG w stylu ASAP Rocky!!!!Rap po polsku w którym co jakiś czas pojawia się wstawka (być może to refren)- ...
-
muzyka w z polomarketuhejka byłam w polo i tam usłyszałam taką piosenkę która miała słowa coś w stylu ...
-
co to jest?[youtube.com] poszukuje piosenki z tego filmiku. z gory dzieki!
-
Jamaica?12.15 - 13.03 [youtube.com]
-
BLAGAM POMOCY!!!!!!!!!!Witam mam nadzieje ze ktos mi pomoze ;x szukalam tego mnostwo czasu i nic ;x [serialnet.pl] od ...
-
piosenka, youtube, violetta->disneytutaj link [youtube.com] wie ktoś może kto to śpiewa? błagam, bardzo ważne dla mnie.
-
co to za nuta Link YT to jakis klasyk help[youtube.com] coz to za nuta
-
Piosenka z połowy lat 90-tych, leciała w jakiejś TVHej. W latach 90-tych, gdzieś pomiędzy latami 1990 - 1998 (chociaż wydaje mi się że to ...
-
Teledysk:laski w mundurkach grające na puzonachWitam. Szukam piosenki w ktorej teledysku tancza jakies dziewczyny w "mini mundurach" i graja na ...
-
tytuł nutkiWitam szukam kawałka z filmiku :P [facebook.com] z góry dzięki!
-
super nuta z ekipy z newcastlehej,szukam tej piosenki od dluższego czasu i nic nie mogę znaleść prosze o pomoc o ...
-
co to za polska nuta?[w817.wrzuta.pl]
-
Piosenka Z Końca 2004 Roku, Często Grana W Radiu 95.1wItam, chciałbym znaleźć piosenke, była często grana w radiu 95.1, pamiętam tylko część jednej zwrotki ...
-
Nie pamiętam piosenki, pamiętam Teledysk!Widziałem, piosenkę na Mjuzik.tv i chodzi mi po głowie! W teledysku zespół grał pierw na ...