-
Piosenka rockowa - średnio znanaSłuchałem jej jakieś ca. 10 lat temu, więc nie jest młoda. Ostatnio leciała w radiu ...
-
Podanie kilka nutek takich jak w opisieWitam, poda ktoś nutki tego typu rytmu muzyki jak pod tymi linkami? [youtube.com] [youtube.com]
-
Kto to śpiewa?Utwór pochodzi z końca lat 70 lub początku 80.
-
Amerykanski Rap nuta z filmu z YTsiema moze ktos podac nute lecąca w tle tego filmiku>? [youtube.com]
-
Muza z Gortat Camp[youtube.com] Interesują mnie tytuły piosenek z 1:00 i 4:50
-
witam czy ktos moze mi podpowiedziec tytuł tej piosenkwitam czy ktos moze mi podpowiedziec tytuł tej piosenk
-
Piosenka klubowa w teledysku strzelanina przy autach.Poszukuję piosenki klubowej, w której to teledysku występuje strzelanina przy samochodach, wczoraj słuchałem jej kilkakrotnie ...
-
pomocy[youtube.com] co to za muzyka w tle?
-
POMOZ PROSZE FIDGET HOUSe[youtube.com] potrzebuje piosenki z 3:13- szukam jej już bardzo długo. Jak ktoś zna tytuł proszę ...
-
Muzyka z początkuSzukam pierwszych 10 sek. z [anime-odcinki.pl] Moim zdaniem fajna
-
utwór bez słów,tajemniczy,powstały raczej niedawnoWitam Was! specjalnie założyłam tu konto ponieważ nie mogę sobie przypomnieć tytułu ani twórcy pewnego ...
-
W poszukiwaniu piosenkiSzukakm piosenki czy ktos zna piosenka z karaoke [www36.zippyshare.com]
-
Kto wykonuje te piosenki?[facebook.com] [facebook.com]
-
Piosenka dla mamyWitam wszystkich jak już w temacie napisałam że chodzi o piosenkę dla mamy dała mi ...
-
Piosenka z H&M 2014 śpiewa mężczyznaSzukam piosenki, którą ostatnio usłyszałam podczas zakupów w sklepie odzieżowym H&M Piosenkę śpiewa mężyczna, w refrenie ...
-
JESTEM NUMEREM 4 - PIOSENKA!SZUKAM PIOSENKI KTÓRA LECIAŁA NA SAMYM KOŃCU FILMU JESTEM NUMEREM 4.FRAGMENT TEJ PIOSENKI ZAMIESZCZAM : [youtube.com] PROSZĘ ...
-
Dwóch i póJaki tytuł ma piosenka z sezonu 10 odcinek 8, kiedy Ashton Kutcher śpiewa w samochodzie?
-
0-10s KSU - Kiedy narod umiera - podobna melodiaPoszukuję utworu, który usłyszałam dość dawno w filmie/serialu (możliwe, że polskim) którego melodia jest bardzo ...
-
co to za muzyka w tle?[youtube.com]
-
Stary hit klubowy, było na esceŚpiewała taka laska "happin bear i'm lovin in.. SEEX SHOOP". tyle pamiętam
-
piosenka raczej mało znana, 3 kobiety, jeden mężczyznaw teledysku jest jedna wokalistka, 2 dziewczyny grające na gitarze i blondyn perkusista (dwudziestokilkuletni) piosenka chyba ...
-
Dwujęzyczna piosenki Anny JopekPiosenka prawdopodobnie jest Anny Marii Jopek. Piosenka była śpiewana z panem w duecie. On śpiewał ...
-
Wolny, fajny kawałek.Szukam pewnej piosenki. Leci czasem w Tesco w radio przemysłowym. Refren śpiewa kobieta, brzmi on ...
-
Poszukuje tytułu piosenki z filmiku (1:07)Poszukuję tytułu piosenki z tego filmiku (zaczyna sie od 1:07) [youtube.com] Pozdrawiam :)
-
jeszcze jeden z tych klimatow???jeszcze jeden z tych klimatow??? [m.facebook.com]