-
Kawałek z audycji Energy2000Witam, poszukuję kawałka z tej audycji: [www53.zippyshare.com] który zaczyna się od 1:36:38. :)
-
Ma ma ma ma ma ma ma oooooMęczy mnie stara piosenka, chyba bez słów. Jedynie muzyka i śpiewający chórek kobiet: "Ma ma ma ...
-
Kojarzy ktoś taką piosenkę?jest dosc znana(przynajmniej w radiu ją kilka razy słyszałem i nie tylko) powtarzają się słowa ...
-
Co to za piosenka?Szukam piosenki, kiedyś na Esce słyszałem ją, ale pamiętam tylko teledysk. Był on w stylu ...
-
Szukam tego kawałka. Taito[www72.zippyshare.com] wiadomo że DJ Taito grał Z góry dzięki :D
-
kawalek z 47 min?????Kawalek z 47 min???? [m.youtube.com]
-
Trace Club 10 tytuł piosenki z reklamyWitam ! Czy ktoś wie co to za nutka w reklamie TRACE TV Club 10 ...
-
Piosenka z wstawką: "I got a question"Poszukuje piosenki, gdzie w połowie z tego, co kojarzę MOŻE to mówi Lil Wayne, aczkolwiek ...
-
Piosenka z Filmiku na YoutubeChodzi mi o muzykę w Tle [youtube.com]
-
piosenka z reklamyoglądałem telewizor i natrafiłem na reklame jeepa (marka auta Jeep) w tle jest fajna piosenka ...
-
Tytuł orginału ze słowami użytymi w "Light It Up"[youtube.com] Dokładnie chodzi o ten motyw 1:07-1:22 :)
-
Piosenka z setaPiosenka z 46 minuty seta: [www63.zippyshare.com]
-
Co to za piosenka z "Polak w brytjskim Mam talent" ?Witam serdecznie, jestem ciekaw jaki jest tytuł piosenki (ta w tle) zaczynającej się w 2:46 ...
-
Co to za piosenka? Electro HouseJakość nie powala ale może ktoś skojarzy co to za piosenka, bardzo mi na niej ...
-
Utwór z filmu[youtube.com]
-
Przyjaciółki odcinek 49 (premiera)piosenka w szpitalu - leci w tle wszytsko co udało mi się złapać to : ...
-
Nutka z filmiku[facebook.com]
-
radiopartypiosenka z 22.00 zaraz po audycji m@rio spiewała laska znana piosenka
-
Muzyka z filmiku Natec[youtube.com]
-
Czy ktoś wie co to za piosenka 14:03?[youtube.com]
-
Wycinek ze składanki.Poproszę o rozpoznanie tego kawałka: [soundcloud.com]
-
jak nazywa się piosenkapiosenka była grana na Vivie ok.10 lat temu,w teledysku zespół śpiewa na łące w afryce ...
-
Nutka z filmiku Intel Extreme Masters 2014[youtube.com] Od 0:13 do 0:22 sek Jesli ktoś zna ten song było by fajnie :D Pozdrawiam
-
Piosenka z 2:40[jbzd.pl] 2:40 Jaki tytuł ma ta piosenka?