-
tytul piosenki z 12.40 min[explosionclub.pl] nie moge poznac piosenki z 12.40 min
-
Piosenka z intra filmuCzy ktoś zna tytuł piosenki z intra tego video? [youtube.com] Z góry dziękuje za pomoc :)
-
Jaka to muzyka z outra reZiegoChodzi mi o muzykę która leci w czołówce i w outrze POMOCYY! Link: [youtube.com]
-
Reklamy samochodów - muzykaszukam piosenki z reklamy auta, tyle że nie wiem co to za firma, ani nie ...
-
Piosenka habibi z radiaPiosenka leci habibi lej habibi lej habibi lelelelelelej podejrzewam, że Arasha :)
-
Tytuł piosenki od 0:17 min[youtube.com] Proszę o nazwę piosenki zaczynającej się od 17 sekundy filmu
-
Muzyka z vine, 6 sekund.[youtu.be] tutaj się zaczyna, chwilę później się kończy.
-
Tytuł piosenki od 1:36[youtube.com] Potrzebuje tytułu piosenki od 1:36 minuty
-
Nutka z YouTube[youtube.com] Zna ktoś? ;)
-
Piosenka z 2013 roku z gitarą elektryczną w tleJak nazywa się piosenka z 2013 roku w której słychać głównie gitarę elektryczną i od ...
-
Pieśń z filmu o Ojcu Pio "Ukrzyżowany bez krzyża"Witam,bezskutecznie poszukuję piosenki,która pojawia się w 16 minucie filmu "Ukrzyżowany bez krzyża".Może ktoś,kto zna język ...
-
Rozpoznaje ktoś tą nutkę?Cześć Bardzo mi zależy na tym by rozpoznać jaka to jest nutka [youtube.com] zaczyna się od 2,53 ...
-
Jaka to piosenka?[anagrey.wrzuta.pl]
-
Piosenka "oh mama ..." szybka, wesoła proszę o pomocCiągle po głowie chodzi mi wesoła piosenka, dość szybka śpiewana przez mężczyznę. Jedyne co pamiętam to ...
-
prosze pomoc. piosenka z lat 90, teledyskWitam. Proszę o pomoc w rozwikłaniu zagadki. Jest to piosenka z lat 90 moze młodsza ...
-
Zna ktos nazwe remixu ?[youtube.com] głównie chodzi o ten remix od początku do 1:30 jest to taki typowo remix klubowy ...
-
Dire Straits(?)Potrafi ktoś rozpoznać co to za muzyka? Bo Money For Nothing to to nie jest. [hostuje.net]
-
Szukam piosenki, ktora czesto leciala w radiu - próbkaJestem tak zdesperowany, ze postanowilem nagrac probke na wirtualnynm pianinie, poniewaz tylko to pamietam z ...
-
znacie tytuł tej piosenki będe wdzięczny[maly0774.wrzuta.pl]
-
http://maly0774.wrzuta.pl/audio/3L1MeqUUDTo/znacie_tylZnacie tytuł z góry dziękuję
-
znacie tytuł tej piosenki może ktoś pomoże[maly0774.wrzuta.pl]
-
Czas honoruMam pytanie. Gdy Niemiec rozmawia z Hildą przy kolacji, opowiadając dowcip o leżących Niemcach w ...
-
Mam Talent, utwór podczas ogłaszania wyników. link!Witam! Poszukuję nazwy utwory który zawsze (?) towarzyszy w tle ogłaszaniu wyników w Mam Talent. ...
-
Szukam piosenki z nagrania, remix znanego utworuWydaje mi się, że jest to kawałek z tych wybranych lat. Utwór jest dość charakterystyczny, ...
-
Miasto 44Kto by mogl podac wszystkie wystepujace w filmie dupstepy? Najbardziej zalezy mi jak toczyla sie ...