-
Poszukiwana piosenka z lat 90' kobiecy wokalCześć szukam piosenki śpiewanej w języku angielskim przez kobietę, na samym początku śpiewa acapella, po ...
-
Piosenka z podcastu lekko stronniczyPoszukuję piosenki z podcastu lekko stronniczy. Link do odcinka: [youtube.com] Chodzi o fragmenty z sekund 0:08 ...
-
Remix rihannyJak się nazywa ten remix? [youtube.com]
-
szukam piosenki amerykańskiego raperaPamietam ze piosenka była ktoregos rapera z USA pamietam tylko z tekstu z refrenu spiewał ...
-
spiritual, emotional, sexual, individualSzukam piosenki, w której jedyne słowa to spiritual, emotional, sexual, individual. Śpiewa je kobieta. Znalazłam ...
-
Drum&Bass, kobiecy wokalSiema. Spodobała mi się ostatnio nutka, niestety posiadam tylko jej kawałek. Proszę o rozpoznanie ;)
-
Poszukuję muzyki (electro, bass, club)[youtube.com]
-
Jak nazywa się ta muzyka? proszę o pomoc ! :)Nie chodzi tu o minecrafta.lecz muzyke w intrze ! :) BARDZO PROSZE O ODPOWIEDŹ! :) [youtube.com]
-
piosenka z radia na pewno znaciepiosenka z radia na pewno znacie
-
kto jest wykonawcą ...?[vimeo.com] Proszę pomóżcie kto jest wykonawca tej piosenki od 1:20
-
Char. Melodia, ElektronicznaWitam! Szukam kawałka o wiodącej melodii takiej jak w załączniku, lecz śpiewanej raczej damskim głosem. Utwór ...
-
Nazwa nutki w tleOrientuje się ktoś co to za nutka w tle leci w tym clipie? [youtube.com]
-
Prawo Agaty sezon 6Witam, gdzie mogę się dowiedzieć jakie piosenki leciały w pierwszym i drugim odcinku 6 ...
-
Get out my feelings, you should my remady, you shouldfragment ...Get out my feelings, you should my remedy, you should my remedy, cause my ...
-
Poszukiwana piosenka.... WAŻNEPoszukuje tytułu i artysty tej piosenki: [www67.zippyshare.com]
-
Zumba - piosenki do rozpoznianiaHej, udało mi się nagrać? Może ktoś z Was wie co to ? :)
-
Muzyka z reklamy The TRIPLE BABY PROTECTION Johnson'sWie ktoś jak nazywa się muzyka w tel z reklamy The TRIPLE BABY PROTECTION Johnson's ...
-
Piosenka z filmiku grana na "clean" (Metal/Rock)Witam, ten "tajemniczy" utwór zaczyna się w 20-tej sekundzie filmiku, a kończy jakoś w 00:52 ...
-
Poszukuję muzyki zaczynającej się około 0:30[youtube.com]
-
Life is everything - piosenka z filmiku YTHej, czy ktoś może kojarzy piosenkę z ostatnich 30 sekund filmiku? Próbowałam znaleźć po tekście, ale ...
-
nie pamietam utworuSiemano, nie moge przypomniec nazwy utworu. Kawalek ma juz kilka lat. Teledysk z tego co pamietam ...
-
Piosenka prawdopodobnie Rovera;)Jak nazywa sie piosenka zaczynajaca sie od dzwiekow hmm. Nie wiem jak to wytlumaczyc jakiegos ...
-
Angielskie słowa z piosenki poniżej do wychwycenia[youtube.com] Napisalibyście co Oni śpiewają w 5:21 do 5:43? Słucham już chyba setny raz i nie ...
-
Fajna, spokojna piosenka :) Jaki jest jej tytuł ?[youtube.com] Na początku ;) Mam nadzieję, że ktoś wie.
-
Przyjaciółki odcinek 49 , szukam piosenki z końcowejszukam piosenki końcowej z 49 odcinka Przyjacółek