-
Eu acredito Capoeira, tytuł?Co to za utworekl ;)? Dziękuję z góry za pomoc. [youtube.com]
-
Nutka z klubuNutkę nagrałem w klubie, nie znam tytułu, czy ktoś może jest wstanie odgadnąć tytuł? [www2.zippyshare.com]
-
Nuta z ekstraklasa.tvWitam szukam tytułu piosenki z poniższego klipu: [ekstraklasa.tv]
-
TracklistaSzukam nutek z tego seta [disco-muza.net]
-
Co to za nuta (intro)[youtube.com]
-
Piosenka z 4fun.tvW teledysku była tak mała słodka dziewczynka z takimi dłuższymi włosami (chyba blond) koło godziny ...
-
wie ktoś co to za piosenka?[schody-do-szczescia.tumblr.com]
-
Dźwięk/nutka z filmiku![youtube.com] 1:43
-
Zna ktoś tytuł tej nutki?[youtube.com]
-
Co to za muzyczka ? (raczej dobry typ wybrałem:))[youtube.com]
-
Zna ktoś tytuł 2 piosenki z filmiku[youtube.com]
-
Co to za piosenka?nagrałam ją byłam w polo i ją tam słyszałam :) proszę o pomoc
-
Muzyka na jasełka z youtube.com[youtube.com] Chodzi mi o utwór od 2:53
-
czeczenska piosenka[youtube.com] 41:00 minuta.prosze o pomoc
-
Coto za nuta ?[youtube.com]
-
Rap?Na teledysku przedstawione jest, że facet wychodzi z domu, kobieta wychodzi na balkon i pali ...
-
jaka to piosenka POP, ktoś potrafi wyłapać słowa?nie wiem w ogóle czy dobrze usłyszałam słowa?? deep when I heard it, all over the ...
-
z filmiku na YT[youtube.com]
-
muzyka instrumentalna z youtubeCzy ktoś może mi pomóc w rozpoznaniu co to za utwór? [youtube.com] To chyba dwa osobne ...
-
Ekipa z Newcastle GeordieShore sez. 7 odc. 4 0:52 minWitam, czy ktoś może wie co to za nuta w stylu electro która jest uzyta m.in ...
-
Piosenka Disco Polo z klubu CCWitam szukałem w necie tej piosenki ale nie mogę znaleść więc czekam na pomoc specjalistów ...
-
Luzacy 2002- napisy końcoweWitam, poszukuje nutki w napisów końcowych, leci ona od 80-tej minuty :) [cda.pl]
-
Piosenka z Barw SzczęściaWiecie co to za piosenka z dzisiejszego 1191 odcinka Barw Szczęścia na napisach końcowych?
-
Kobiety płaczące na pogrzebiePiosenka z ok. połowy lat 90-tych. Soul / R'n'B. Na początku teledysku kilka czarnoskórych kobiet ...