-
Rock z lat 90Witam :) Proszę o pomoc w rozszyfrowaniu tego starego nagrania. Z góry dziękuję za pomoc ...
-
Drum&Bass, kobiecy wokalSiemanko gram w csa i zaciekawily mnie te 2 nutki ;D sa to kawalki ...
-
Nastoletnia Maria StuartJak się nazywa piosenka z reklamy na AXN tego serialu
-
piosenka z reklamy axnjaki ma tytuł piosenka z reklamy nastoletnia maria stuard lecąca na AXN
-
Jakie nutki są w tej składance?[youtube.com] Jakie nutki wchodzą w skład tej składanki? Proszę o wykonawcę, tytuł, oraz remix. Dzięki :)
-
Piosenka z lat 90' "I dont wanna be in love...with u"?Poszukuję piosenki,śpiewał ją chyba jakię boys band...wolna piosenka, a refrenie miala coś w tym stylu" ...
-
Muzyka w tle od 1:46.[youtube.com]
-
Piosenka po włosku z filmu o ojcu Pio.Znajdzie ktoś tą piosenkę?Z filmu o ojcu Pio"Ukrzyżowany bez krzyża",-zaczyna się w 16 minucie. Niesamowita jest ...
-
Film "czytaj I Płacz"szukam nazwy zespołu w ktorym gral na balu filmowy brat glownej bochaterki filmu "czytaj i ...
-
Rosyjska piosenka (chyba electro) z damskim wokalemNiestety nie byłam w stanie rozpoznać słów w piosence, przez co nie mogłam sobie sama ...
-
Marilyn MansonWitam. Proszę tytuł tego utworu.
-
co to za polska piosenka?[w270.wrzuta.pl]
-
Piosenka z pewnego krakowskiego radia pirackiegoKtoś zna ten utwór? [Plik w załączniku]
-
Poszukuję piosenki!Poszukuję piosenki, w teledysku której był mężczyzna i kobieta, bili się, strzelali do siebie, i ...
-
Piosenka polska, ktora przyspieszaKurde ludzie, nie wytrzymam od kilku dni chodzi mi głowie. Nie znam żadnego słowa ani ...
-
Szukam piosenki, której tytuł zapomniałemA więc, szukam piosenki, w której teledysk polega na tym, że babka śpiewa i co ...
-
Gettin' Silly... co to za piosenka?Co to za piosenka? bardzo proszę o odpowiedź [vimeo.com]
-
Kto potrafi podpowiedzieć jaki tytuł nosi ten utwór?Usłyszałam muzykę ,która mnie prześladuje ,a nie potrafię znaleźć tytułu . [youtu.be]
-
Muzyka z wejścia do programuCzy ktoś zna tytuł tej piosenki? Brzmi jak rock, chyba.
-
Nazwa nutki[youtube.com] prosze o podanie nazwy nuty 1:37-2.47
-
Filmik JErzego[facebook.com]
-
Jaki jest tytuł kawałka z pomiędzy 5:47 a 6:02 minuty?[smog.pl] z góry dzięki
-
kto to śpiewa?od 1.30 [youtube.com]
-
bardzo fajna piosenka-??od 1.17 [youtube.com]
-
szuka kawalka z setu dubfire???Szukam kawałka z setu dubfire??? [m.youtube.com] Z 01:05:00 minuta???