-
POmocy !! Muzyka z filmu miasto 44 pilne !!!Siemanko, znacie może muzyki z filmu "Miasto 44"? Bardzo mi zależy na wszystkich, ale i na ...
-
muzyka z filmu MIASTO 44czy poda mi ktoś cały soundtrack z tego filmu ? były tam też urywki takiego ...
-
miasto 44 jedna z ostatnich piosenekwitam, czy zna ktoś tytuł utworu z filmu ,,Miasto 44" kiedy Stefan uderza łopatą żołnierza itd. ...
-
Hiszpańska/portugalska piosenkaWitam. Szukam piosenki, która wariowała na listach przebojów parę lat temu. Z tego co pamiętam, ...
-
Tytuł piosenki i wykonawca z podanego linku, zna ktoś?[tanieczgwiazdami.polsat.pl] utwór zaczyna się około - 1:04:17 sąsiad mi to puszcza nad głową i bardzo mi ...
-
poszukuje piosenki hip hopwitam kiedyś widziałem teledysk piosenki w której człowiek rasy czarnej jechał w limuzynie w każdym bądź razie ...
-
czyje to wykonanie: Oh Pretty Woman[rozpoznajemy.pl]
-
zanuciłam - może rozpoznasz?Witajcie :) szukam piosenki, jestem tak zdesperowana, że postanowiłam ją zanucić, nagrać to i wrzucić ...
-
Co to za pompka?Kojarzy ktoś tę piosenkę z 1:05 ? [youtu.be]
-
Utwór z klubu (Don Kichot)Szukam piosenki z klubu, niestety nie znam słów. Wydaje mi się, że jest to dosyć ...
-
Muzyka z setu YTStrzałka potrzebuję nuty, która zaczyna się gdzieś w 2:40 tego mixu; [youtube.com]
-
Znane disco polo, melodia poniżejCo to za utwór disco polo? Zagrałam melodię na keyboardzie online.
-
Co to za piosenka (lata 80)?Witam! Bardzo proszę was o pomoc. Co to za piosenka, napisze wam refren, jest on po ...
-
motyw z gcNa samym poczatku leci tak motyw z innego kawalka jeszcze starszego od tego! [youtube.com]
-
Znana piosenka, ale żaden program nie rozpoznajeWitam, piosenka z imprezy, czy może ktoś rozpoznaje ? Znany utwór tylko ze jakość taka ...
-
Electro/Dubstep z youtubeZna ktoś utwór z intra tego filmiku: [youtube.com]
-
Jak się nazywa ta piosenka (muzyka)?[youtube.com] która zaczyna się jakoś 0:12
-
skad pobrać:Pwitam skad pobrać? [youtube.com]
-
jak nazywa się piosenka z tego tumblra?[bliskoznacznie.tumblr.com]
-
Muzyka elektroniczna ze skrzypcamiBrak wokalisty, wklejam nagranie z kasety.
-
Muzyka z filmikuCo to za muza z tego filmiku [youtube.com]
-
Co to za nutka w 0.34[youtube.com]
-
Smutna piosenka mężczyznySzukam piosenki, śpiewa to mężczyzna, której słowa brzmią jak : i can't you be myseelf, ...
-
Polski rap?Stara piosenka. Pamiętam tylko tyle, że była scena w teledysku, gdzie dzieci siedziały w czarnym ...
-
Znana piosenka po hiszpańsku?Szukam piosenki, która były znana bardziej w latach 2009-2012 (nie jestem pewna). Śpiewa ją mężczyzna ...