-
Piosenka z delikatesówSzukam piosenki którą słychać w tle: [banicjowo.wrzuta.pl]
-
Nutka z filmiku youtubeWpadła mi w ucho ta piosenka i nie wiem jak się nazywa, zależy mi na ...
-
Niemiecka piosenka...Moja żona szuka niemieckiej piosenki zasłyszanej kilka dni temu w niemieckiej radiostacji . Spiewa dziewczyna ,po ...
-
Co to za piosenka? Pomóżcie!Co to za piosenka od 29;41-30:50? [dloader.pl]
-
co to za polska piosenka?[w817.wrzuta.pl]
-
Polsat Boxing Night, Jak Wchodził CendrowskiTak jak w temacie, co to za nuta gdy na ring wychodził Cendrowski? Pozdrawiam
-
UTWOR Z 99 LUB2000 rokuszukam utworu w ktorym pojawiaja sie slowa TELL ME WHY i PEOPLE HAVE TO DIE. ...
-
z saksofonem w tle (nie chodzi o "Lily was here"!)Witam, poszukuję piosenki z lat 80 bodajże, stary utwór, bardzo charakterystyczny głos kobiecy, w tle ...
-
piosenkaproszę o rozpoznanie tego kawałka
-
Piosenka podobna do "sos" IndiliiChodzi mi o wstęp piosenki, kiedy po raz pierwszy usłyszałam ten początek, miałam wrażenie że ...
-
Co to za muza?[youtube.com]
-
-
co to za nutka ?[instagram.com]
-
Jaka piosenka została użyta w tym filmiku?[m.youtube.com]
-
Teledysk ze starym mężczyznąSzukam piosenki, sprzed dobrze 10 lat. Piosenka wolna, spokojna, po angielsku. Śpiewa mężczyzna ok 30letni, ...
-
W teledysku babcia z dziadkiem imprezująPamiętam tylko że w teledysku tej piosenki babcia z dziadkiem imprezowali chyba piosenka klubowa/dance..ktoś kojarzy? ...
-
Jaki to kawałek na początku zwiastuna[youtube.com]
-
Muzyka z intra help![youtube.com] 0:20 sekunda . Co to za piosenka ?
-
Szukam piosenki z Eska Tv !Witam poszukuje piosenki gdzie Grubas spaceruje po plaży w stringach teledysk musiał pojawic sie nie ...
-
Teledysk z grubą kobietą (2013 może 2012 rok)Witam wszystkich liczę, że pomożecie osóbce w potrzebie :) Chciałam ostatnio (dla zabawy) znaleźć teledysk ...
-
szukam piosenki z elementami pianoW tej piosence śpiewa dziewczyna refren jest dość krótki piosenka jest smutna a refren to ...
-
Zna ktoś tytuł nuty od 9 sekundy?[youtube.com]
-
Piosenki z radia EMAUSWitam! Dziś w radiu usłyszałem piosenkę niestety pamiętam tylko słowa: Twoje jest nad nami niebo, Twoja ...
-
Piosenka z "Na Wspólnej"Witam serdecznie. Dzisiaj, zupełnie przypadkowo, siedząc z rodziną, gdzie w tle leciał serial "Na Wspólnej" ...
-
Pewny utworekWitam Od dłuższego czasu tropię stary utworek, a dokładniej w teledysku było coś takiego, że ...