-
Blondynka, w białej sukience, z labradorem białym.hejka! Szukam piosenki, która pamiętam tylko po teledysku dziwne co? Pamiętam, ze bardzo mnie się ...
-
Czy zna ktoś tę francuską piosenkę ?może ktoś kiedyś słyszał i zna tytuł/wykonawcę?
-
Youtube[youtube.com] cóż to za piosenka
-
Znacie może Rmx tego utworu ale.....w bicie typowo hip-hopowym mocny bas rodem z Ameryki [youtu.be]
-
pomocy! sitr0x youtube[youtube.com] pierwsza i jak znacie druga piosenka! PLISS :/
-
kochani jeszcze jedna nutka rozpozna ktos ?1. [www11.zippyshare.com] nutka od minuty 2:20 do 3:30
-
Muzyka z klubuWitam, poszukuję tytułu tego utworu [www8.zippyshare.com]
-
Piosenka w tle z filmiku[youtube.com] wyraźniej i głośniej od 1:04 ;)
-
Zapomniałem nazwy utworu i wykonawcy.Utwór wykonywał czarnoskóry, mało znany raper, troche podobny do Wiz Khalif'y. Rapował po angielsku. Na ...
-
Francuska piosenka RMF MAXXXWitam, szukam piosenki, którą śpiewa kobieta po francusku. Jest to stary utwór. Często teraz leci ...
-
piosenka z gatunku houseUtwór ten często znany z rozgłośni radiowych. Za dużo o nim nie mogę powiedzieć, ale ...
-
Film Dzień Dobry kocham cięWitam zna ktos piosenke z filmu dzien dobry kocham cie,leci ona w momencie kiedy Basia ...
-
Muzyka z intraPoszukuje muzyki z tego intra [m.youtube.com]
-
Motywująca muzyka do ćwiczeń :)Witam serdecznie. Bardzo prosiłbym o podanie nazwy utworu. Z góry dziękuję.
-
Bounce, raper + laska - imrezowy numer - co t ?Czy ktoś poznaje kawałek lecący w tle ?
-
Piosenka z radiopartyOstatnio słyszałem piosenkę w radioparty, która mi się bardzo spodobała, problem w tym że ...
-
I dont want your moneyyrefren : tuturuutuuu, tu tu ru tu tutruru. i były też słowa : i dont ...
-
Refren: "Money, Money, Money"Kiedyś, może z 1,5 roku temu, rano na MTV POLSKA leciał jakiś program muzyczny. Natrafiłem ...
-
co to za piosenki?od 0.28 [youtube.com] druga od 0.44 do 1.22 [youtube.com] trzecia od 0.30 [youtube.com]
-
Psycho track, electro, dobre d@&y :)[youtube.com] Full screen aby ominąć ograniczenia wiekowe =) Początek tracku :0:35 Z góry dziękuje za pomoc
-
goombay dance-słowa jakoś: uła ena...od 10.50 do 12.20 tytuł? [youtube.com]
-
Beat z TOP5 Tauron Basket LigiKojarzy ktoś ? [youtube.com]
-
szukam piosenki, pamietam melodie i teledyskogolnie jest to zespol w teledysku byl umieszczony tak jakby w jakims kwadracie, grali muzyke ...
-
Co to za butka w filmie blowa z YT w 2:59minucieSiemanko! mam wielką prośbę jak się nazywa nutka która leci w 2:59minucie w filmie blowa ...
-
słowa jakoś- handi handi...micky day[rozpoznajemy.pl]