-
Dwie piosenki z imprezyWitam, mam nadzieję, że pomożecie mi rozszyfrować te piosenki pomimo słabej jakości. [www50.zippyshare.com] [www50.zippyshare.com]
-
rozpoznać piosenkę po kilku nutkach?1 - od 0.00 do 0.05 ta trochę znana 2- od 0.42 do ...
-
Piosenka z filmiku[youtube.com] Mam na myśli piosenkę która leci w radiu u tego pana :)
-
piosenka z pokazu modyWitam czy może ktoś rozpoznaje piosenkę na tym pokazie? [youtube.com]
-
Piosenka z dziewczyną w teledysku.Witam poszukuje pewnej piosenki, nie bardzo znam tekst ale pamiętam że w teledysku występuje dziewczyna ...
-
Nazwy remixówWitam wszystkich Poszukuję kilku remixów z tej audycji. Utworu znane ale nie mogę znaleźć tych konkretnych ...
-
rock, ruda (chyba) wokalistka śpiewa..szukam piosenki z gatunku rocka. (chyba) ruda wokalistka śpiewa w białym, kompletnie pustym pokoju. po ...
-
hands up 2014muzyka z 3:15 [youtube.com] prosze o link
-
Szukam piosenki z reklamy TyskieSzukam piosenki z tej reklamy [youtube.com]
-
czo to za kawalek?5:42 w tym filmiku: [youtu.be]
-
Wideoklip,basen. impreza. dziewczynyWitam Szukam klipu w którym akcja toczy się latem na basenie za domem , gdzie ...
-
Piosenka lecąca często na 4 fun tv,znam wykonawców(Far East Movement,ci z Like A G6)Witam.Znam wykonawców piosenki,wiem że z kimś nagrywali-nie sami :face-smile:.W tle od czasu do czasu śpiewa ...
-
Nieznane utworyWitam, poszukuje trzech utworów , które znajdują się na pewnym miksie na yt ,oto link ...
-
Teledysk- chłopak ucieka na rowerze, poznaje dziewczynHej! Jakiś czas temu widziałem teledysk super piosenki, jednak nie kojarze ani tytułu ani autora... Znam za ...
-
Calvin Harris - Outside - Melodia[youtube.com] Ta melodia strasznie przypomina mi jakaś piosenkę, tylko jaką? chodzi głownie od 40sec
-
Stara piosenka z Eski. Teledysk na poluWitam Szukam jednego utworu, ktory lecial na esce w roku 2004. Teledysk byl krecony na polu, ...
-
Prośba o ściągniecie utworu:)Czesc może Mi ktoś ściągnąć ten utwór w formacie MP3 aby pobrać go bezposrednio na ...
-
co to za piosenka linkin park ?[m.youtube.com] Od 0;36
-
'90 Znaleziona na kasecie magnetofonowejWitam, parę lat temu przesłuchując swoje składanki z dzieciństwa, trafiłem na ten utwór. Od tamtej ...
-
Nutka z filmiku[youtube.com]
-
Co to za nagrania?[www73.zippyshare.com] - Mam tą piosenkę zgraną na płycie, lecz nazwa utworu jest niepoprawna bo jak ...
-
Polskie nowsze Disco PoloW teledysku brunetka chyba kroi owoce na sałatkę, ma chyba krótkie jeansy albo mini jeansową, ...
-
czy ktoś może zna piosenkę z 43 minuty? ;)[www31.zippyshare.com]
-
co to za piosenka ?jest to zagraniczna piosenka . często leci na imprezach w klubach spiewana jest przez chłopaka ...
-
Właśnie Zdaję Egzamin Z RytmikiProszę o tytuł i wykonawcę piosenki. Nie wiem o niej prawie nic, tylko tyle, że ...