-
Piosenka z kobiecym wokalempiosenka zaczyna się czymś jakby grą na pianinie/fortepianie (nie jestem pewien bo tylko raz to ...
-
Sport bez fikcji MilaWitam. Czy ktos moze mi pomoc ze sciezka dzwiekowa z programu Sport bez fikcji - ...
-
Poszukiwany utwórWitam poszukuję kawałka w którym były powtarzane słowa I've got love for you. Utwór ...
-
0:30-2:26[youtube.com]
-
Piosenka z początku tej piosenki[youtube.com] PROSZĘ O NAZWĘ PIOSENKI Z pierwszych sekund tej piosenki!
-
Film bodajże romantyczny lub dramatFilm opowiada o kobiecie, która zakochuje się w mężczyźnie, który udaje się na wojnę... Kobieta ...
-
szukam tytułu piosenkiszukam piosenki w ref jest ,,przytul mnie na chwile dotknij mnie''
-
Dubstep z filmu "Miasto 44"Siemka, właśnie wróciłem z filmu "Miasto 44" podczas którego w kilku momentach leciał zaje**sty (jak ...
-
Maraton Zumby - piosenka z nutą indyjskich rytmówWitam szukam piosenki z zajęć Zumby. Śpiewana jest ona przez dziewczynę .. gdzieś w tekście ...
-
blondynka,labradorhejka! Szukam piosenki, która pamiętam tylko po teledysku dziwne co? Pamiętam, ze bardzo mnie się ...
-
Orginał remixu[youtube.com] Co to za nuta w tle
-
szukam oryginału Mashur & Kevlar - Rave SteppinMashur & Kevlar - Rave Steppin poczatek to jest chyba wyciety z jakiegos trance-owego starego ...
-
5 utworów z lat 90 do rozpoznania.Lata 90. Niektóre kojarzę tylko nie wiem czyje remixy.
-
Godziny szczytu PiosenkaWitam poszukuje tej piosenki z filmu Godziny szczytu 1 !!! z Góry dzięki
-
Nuta z filmiku klubu![youtube.com] poszukuje nutki zaczynającej sie od 0:49, dzieki z góry!
-
Piosenka hiphop/rap ! Kawałek tekstuByłem ostatnio w jednymz klubó i leciała bardzo dobra piosenka hip hopowa, po głosie myślałem ...
-
Jak się nazywają piosenki z tego filmu z YouTube?Podczas wizyty na YouTube natknąłem się na ten film: [youtube.com] Chodzi mi tylko o tytuły i wykonawców ...
-
Co to za piosenka? Myślę, że znana.Opis piosenki: - początek zaczyna się jak z filmów grozy, dźwięk, przerwa, dźwięk, przerwa - głos jest ...
-
Potrzebna pomocKilka dni temu na eska.tv ok. 17:50 leciała fajna piosenka. W teledysku pamiętam że był ...
-
Zna ktoś ten utwór grany w radiu planeta fmposzukuje wykonawcy utworu granego w radiu planeta fm gdzieś w 2004-2006 roku,posłuchajcie i przepraszam za ...
-
Co to za klimatyczna nuta?[cda.pl]
-
Piosenka z salonu reservedPoszukuję tytułu piosenki usłyszanej w salonie Reserved. Jest to fajna klimatyczna troche house'owa piosenka. Śpiewa ...
-
Szukam piosenki w stylu techno dupstep bass ?Witam szukam piosenki trwa około 3 minut śpiewa ja dziewczyna słychać mocne basy i ...
-
Znam poczatek teledyskuSzukam piosenki, typowy utwór lecący na vivie jakieś 4-5 lat temu, na teledysku gość wchodzi ...
-
Nazwa tej piosenki/Melodii ?[youtube.com]