-
Piosenka i teledysk-mulatka pakujaca walizke,m@&%#nWitam szukam piosenki wraz z teledyskiem. Nie znam daty powstania, wiem ze sluchalam tego w ...
-
Billy playercześć:) mam pytanie, czy ma ktoś konto na dropboxie i potrafi dodać muzykę na billy ...
-
Muzyka latinoHej poszukuje nuty w której były słowa el saniol, de questa śpiewał ją facet i ...
-
Youtube ;Dsiemanko mam proste zadanie , a mianowicie jest do znalezienia kawalek z youtuba a dokladnie ...
-
Piosenka z początku XXI wiekuPoszukuje piosenki w której wokalista śpiewał coś tam"fire zone..", w teledysku był gościu, który śpiewał ...
-
Przyjaciółki odc. 48 - piosenka, Michał i PatrycjaWitam Poszukuję tytułu piosenki z serialu Przyjaciółki, odc. 48, pojawia się ok. 18 minuty, kiedy Patrycja ...
-
Poszukuję tytułu piosenki[facebook.com]
-
Kto rozpozna? Proszę :/Szukam utworu zaczyna się od 8:20. Kto zna tytuł? Przeważnie słychać tam samą muzyką i ...
-
przyjaciółki odc. 50 - napisy końcowejaka to piosenka? coś tam "wheres your freedom.."
-
Co to za piosenka?Będąc dzisiaj w sklepie leciała fajna piosenka. Próbowałem użyć SoundHound ale nie rozpoznało, więc nagrałem ...
-
rozmowa przez dziurę w ziemiJak w tytule ^^ poszukuję w piosenki, gdzie teledysk przedstawia chłopaka i dziewczynę "rozmawiających" przez ...
-
Piosenka, trance? Stary teledyskWitam, szukam piosenki poamiętając jedynie teledysk. Ciężko stwierdzić kiedy została nagrana. Na teledysku stylizowanym na ...
-
Muzyka z filmiku z azjatą na jebzdzidy techno electroSzukam podkładu dzwiękowego do tego filmiku
-
Muzyka klasyczna, grana na fortepianinieno to leci tak: Tu ry ry, Ty tu Ry Ryy, Tu ry ry ry ry ...
-
Piosenka z reklamy o samochodzieJest taka reklama, widziałam ją w kinie, ale może w TV też leci. Jest to ...
-
Poda ktoś tytuł tych piosenek ?Prosze Was bardzo :)
-
Co to za piosenka (mam teledysk)[youtube.com]
-
Ktoś coś kojarzy?[www13.zippyshare.com]
-
Muzyka z tła filmów SciFun'a[youtube.com] interesuje mnie muzyka 1:12 - 1:36 Mój SoundHound nie daje rady więc proszę o pomoc ;)
-
nutka z 1.17[youtube.com]
-
Roundsound z counter-strike !!!![www26.zippyshare.com]
-
Co to za nuta???[youtube.com]
-
polska-niemcy 2014nie wiem czy ktoś kojarzy motyw muzyczny który ostatnimi czasy pojawia się gdy polscy piłkarze ...
-
Muzyka z mayday 2014Usłyszana w klubie, dj mówil ze byla grana na mayday w tym roku. Z góry dzieki [www15.zippyshare.com]
-
Melancholijna/smutna piosenka[szukam]No to po pierwsze piosenka kojarzy mi się z szarością i prawie ciągle kiedy ją ...