-
Co to za nuta?[youtube.com]
-
Klub Pomarańcza KatowiceWitam, mam prośbę do klubowiczów, w ostatnią Sobotę DJ Malec grał swój set, jeden kawałek ...
-
Jay Z, Wiz KhalifaSzukam piosenki w której śpiewają jay z, wiz khalifa, jakaś kobieta (nie rihanna) plus jeszcze ...
-
Piosenka szybka, wesoła "La la lay"Wczoraj byłam w pubie i leciała piosenka, z której niestety udało mi sie usłyszeć tylko ...
-
pap pap papapa papBardzo proszę o rozpoznanie tego utworu.Będę bardzo wdzięczna.
-
Tytuł piosenki z fimliku z YTProszę o pomoc w odnalezieniu tytułu tej piosenki Z góry dziękuję za pomoc :) [youtube.com]
-
Piosenka RockowaNie dawno słyszałam pewną piosenkę, która bardzo mi się spodobała przez co nie mogę przestać ...
-
Dubstep ze spektaklu.Potrzebuje poznać tytuł i wykonawce tych dwóch "utworów": [speedyshare.com] [speedyshare.com]
-
Muzyka z filmiku youtube-gdy narkotyki bardzoTAK JAK WYZEJ [youtube.com]
-
Stary kawałek rapowy na kasecietekst to: "za oknem deszcz co robic chcesz to dobry czas by myslec o was.... ...
-
Soundtracki z animeWitam, ostatnio poszukuję dwóch z soundtracków z anime. Pierwszy z nic to soundtrack z anime ...
-
W TELEDYSKU ŚPIEWAJĄ DWIE BLONDYNYW TELEDYSKU ŚPIEWAJĄ DWIE LASKI JEDNA TO NA PEWNO BLONDYNKA. TELEDYSK WYGLĄDA JAK BY CIĄGLE ...
-
szukam megamixu disco lata 80był to dłuższy mix wiem, że w jednym miejscu kwękał kaczor donald, he he pamiętam ...
-
Piosenka techno w refrenie "Da da da du"Szukam piosenki, która w refrenie ma słowa "Da da da du"i "stay of my body" ...
-
Manieczki Ekwador ! tytuł[www52.zippyshare.com] 11:16 Bardzo proszę o tytuł nuty rozpoczynającej się mniej wiecej w 11:16. Myśle że ...
-
KlasykProszę o podanie tytułu ;)
-
Rap o poronionym? dzieckuSzukam rapu, chyba z okolic 2000, w ktorym czarny rapuje o swoim dziecku ktore zostalo ...
-
Sak noel??Dzis tak przed 18 usłyszałem pisoenke dziewczyna dosyc ciemna karnacjiqa i na refrenie DJ moim ...
-
DzwonekPoszukuje takiego dzwonka z minuty 0:36
-
Utwór z House'a :pCześć. Szukam pewnego utworu, jego teledysk widziałem w sklepie "House", ale za nic nie mogę ...
-
Piosenka z YOUTUBEZna ktoś tytuł ?
-
Jaka to piosenka:(Poszukuję tej o to piosenki :( bezskutecznie
-
Jak nazywa sie ta piosenka ? (link w opisie)[www72.zippyshare.com] Prosze o odp.
-
Jakiś Trap? DnB?Siemka, potrzebuję nutkę z tego filmiku cicho ją bardzo słychać ale może jednak ktoś zna.. ...
-
Kawałek piosenki z filmu "Senna"Witam, ktoś się orientuje co to za piosenka? Wydaje mi się, że to jakiś fajny klasyk ...