-
2Pac - Do For Love[youtube.com] - chodzi mi o beat [instrumental]. Znalazłem przypadkowo - jakiś rumuński tytuł (wiem żę ...
-
Co to za bit?Witam, co to za bit? [www31.zippyshare.com]
-
Muzyka z reklamy Virgin MobileW reklamie czarnoskóra dziewczyna tańczy przy muzyce typu trap. I pytanie co to za kawałek?
-
Proszę o tytuł (Dołączam kawałek mp3)Shazam (program do rozpoznawania muzyki) nie rozpoznaje tego. Proszę o tytuł.
-
Prosze o tytuł ! :)Siemka, mam tylko to, ktoś kto by poznał prosze o napisanie mi tytuły, dziekuje bardzo ...
-
Szukam piosenki (W miarę dokładny opis)Witajcie. Szukam pewnej piosenki. Nie mam żadnych jej fragmentów, ale mogę dokładnie ją opisać, więc będzie wiadomo ...
-
klubowa[www50.zippyshare.com] zna ktoś może 41.35 ?
-
Znacie moze ta piosenke? TRAP[youtube.com]
-
Co to za piosenka?piosenkę śpiewa facet, jest raczej nowa, w refrenie jest chyba ''oh mama oh mama said'' ...
-
Wie ktos co to za piosenka ?[youtube.com]
-
Pomocy !! Co to za piosenka ?Gram w CS i tam od czasu do czasu są fajne nutki puszczane ale niestety ...
-
Nazwa nuty...pompy..kto rozpozna?[www64.zippyshare.com] [www33.zippyshare.com] [www71.zippyshare.com] [www63.zippyshare.com] [www61.zippyshare.com]
-
Muzyka z Filmiku ! PILNE PROSZĘ![youtube.com] Jaka to piosenka ?
-
Heya.Może ktoś zna nutę która zaczyna się od 4.17min.[youtube.com] Nuta od 4.17, pozdro :)
-
Ballada proszę o tytuł pisenkipamietam słowo abyliwa awyliwa coś takiego
-
Witam. Prosiłabym o tytuł piosenki disco-polo.Zdołałam zapamiętać tylko tyle piękna (imie) cudna (imie) jak sie rusza oraz słodka kotka co ...
-
Angielska kolędaPoszukuję angielskiej/amerykańskiej kolędy/świątecznej piosenki, która opowiadała historię kobiety która spotkała w święta przez przypadek jakiegoś ...
-
nutka z popek wagwan[youtube.com]
-
muzyka z tumblr[mel0dramatyczna.tumblr.com] szukam tytułu piosenki nr 2
-
Radio złote przebojeWitam, bardzo prosiłbym o tytuł 2 piosenek z radia złote przeboje, daty to 22.11.14r , ...
-
kawalek z yt[youtube.com]
-
Teledysk z dziewczyną wracającą do domu.Witam. Szukam piosenki w której teledysku dziewczyna wraca do mieszkania i wchodzi do sypialni. Jest ...
-
kto rozpozna nutki?? sorka za jakość :/1. [www64.zippyshare.com] 2. [www54.zippyshare.com] 3. [www50.zippyshare.com] 4.[www46.zippyshare.com]
-
co to za piosenka?Chyba w zeszłym tygodniu lub dwa tygodnie temu leciała w gorącej 20 na 4fun tv ...
-
Hiszpańskie reggae[youtube.com]