-
Did you know that i was dying babyZasłyszane w radiu parę dni temu, piosenka raczej popowa, dość wysoki kobiecy głos. W refrenie: ...
-
co to za piosenke ?Witam Zna ktoś tytuł piosenki z tego filmiku? [youtube.com]
-
Poszukuję tytułu tej piosenkiKonkretniej chodzi mi o fragment który jest w tym filmiku. Poszukuje tytułu tej piosenki. ;) [youtube.com]
-
Co to za nutka?Proszę o pomoc w rozpoznaniu. :)) [www50.zippyshare.com]
-
Rozszyfrowanie jednego wersu w piosenceBodybangers feat. TomE & Jaicko Lawrence - Love Come Down (Fake Bootleg) Co to on ...
-
piosenka po włosku :) podobna do ole ole nie damy się ;)))Ostatnio wpadła mi w ucho włoska piosenka która melodią (i ogólnie cała) strasznie przypomina mi ...
-
Szukam piosenki z serialu Arrow.Szukam piosenki z serialu Arrow. 28:30 minuta filmu Sezon 03 odcinek 07
-
słowa jakoś -chocolade?[youtube.com]
-
Fastfuriours 71:51 [facebook.com]
-
zwiastun serialu pierwsza miłości?!?[youtube.com] na początku ta piosenka mnie interesuje? ktoś coś? będę mega wdzięczna :)
-
muzyka z filmu Mike Tyson: Szczery do bólu (2013)[cda.pl] 61:54
-
Nowa piosenka z tekstem amen/ Im a man?Witam! Poszukuję nowszej piosenki ( rok 2013/2014 ). Wydawało mi się, że śpiewa to sam smith, ...
-
Bardzo prosze o tytuł wazne[www16.zippyshare.com]
-
piosenka z filmiku Gol roberto carlos[facebook.com]
-
utwór z radia planeta fm grany na przełomie 2003-2006rozpoznaje ktoś ten kawałek?kawałek został nagrany z radia planeta fm Katowice w latach 2003-2006 pomóżcie ...
-
Nazwa muzyki z reklamy banku w radiujest w rytmie tu tu tururu tu tu tu tu i jakieś niezrozumiałe słowo
-
Co to za piosenka ?Słyszeliście może jak Augustin Egurrola rapował w radiu Eska ? Co to była za piosenka ...
-
północ południesiemka wszystkim tutaj zebranym parafianom :D mam problem ze znalezieniem tytułu piosenki i dużo wam ...
-
Melodia z ,,Lepiej byc nie moze"Witam. Chodzi mi o melodie, ktora wystepuje dokladnie w : [youtube.com] 5:44 . Ktos ...
-
Amerykańska pisoenka, leciała niedawno w radiuWolna piosenka. Nie jestem pewien czy to hip hop czy pop. Amerykański wykonawca, coś w ...
-
2 piosenki , ważne ![sport.tvp.pl] (muza w tle) [youtube.com] (muza w tle , serio nikt nie zna ?)
-
Co to za bit, rap[youtube.com] Co to za bit?
-
Men At Work- Down Under wersja z radia CCM.Witam, piosenkę znam i lubię, jednak na Gliwickim radiu CCM dość często jest puszczana wersja ...
-
przyjaciółki odc 50 (premiera) piosenkaSzukam piosenki z premierowego 50 odcinka Przyjaciółek, kiedy Zuza stoi w łazience przed lustrem, kawałek ...
-
JAK SIĘ NAZYWA PIOSENKA Z RMF MAXjak się nazywa piosenka z rmf max dubstepowa w której śpiewa dziewczyna, taka chilloutowa piosenka ...