-
Szukam piosenki z której znam tylko początekWitam Nie znam słów piosenki, wiem o niej niewiele, przeszukałem wiele stron z dawnych lat ...
-
Poszukuje SUPER piosenke, może ktoś znaa .!! RATUJCIEEMoże ktoś zna tą piosenkę: [www67.zippyshare.com] Ratujcie! Pozdrawiam.
-
Co to za piosenka w tle[youtube.com]
-
Piosenka z młodych latWitam. Pamiętam teledysk, w którym jest kanion, miasto, lecący orzeł(prawdopodobnie). Sama piosenka miała chyba indiańskie słowa(choć ...
-
Piosenka z setu Robin Schulz Mayday Poland 8.11.2014r[mixcloud.com] Proszę o tytuł piosenki z 40:00
-
Szukam tytułu piosenki z 4fun tvChyba w zeszłym tygodniu lub dwa tygodnie temu leciała w gorącej 20 na 4fun tv ...
-
Piosenka z kasteySiemanko! Przesłuchując stare nagrane przeze mnie kasety znalazłem tą piosenkę [oxygenium1995.wrzuta.pl] Nie znam jej tytułu ani wykonawcy, ktoś ...
-
Oryginał tego utworu.[youtube.com] Zna ktoś wersję oryginalną?
-
Piosenka ze studia F1Potrafi ktoś rozpoznać co to za piosenka?
-
co to za nutka?[w270.wrzuta.pl]
-
Piosenka- MIŁOŚĆ NA BOGATO 2 sezon!Sezon 2 odcinek 7, z minuty 13:42 - 14:40. Ekipa tanczyła na parkiecie u ...
-
***Z WESELA Byc moze jest to hiszpanska piosenka***Piosenkę usłyszałem na weselu podczas zabaw oczepinowych (tanczenie jak muzyka gra do okoła krzesł które ...
-
Co to za kawałek?[ksh1337.wrzuta.pl]
-
Hmm ktoś coś wie a pro po tytułu[youtube.com]
-
Pomocy! Piosenka :)Witam, Mam problem z jedną piosenką. Byłam dziś w galerii handlowej, a w jednym ze sklepów ...
-
muza z filmikuCo to za nutka? [youtube.com]
-
szukam tytułu tej nuty czy ktoś ją zna?[thcwawa.wrzuta.pl] wiem że kiepsko nagrane ale zależy mi by ja znaleźć. pomóżcie
-
"Rolnik szuka żony" 11 odc.Piosenka która pojawila sie wraz ze Stanisławem gdy czekał na Grażynkę w Krakowie.
-
co to za kawałek?proszę o rozpoznanie tej nutki, nagrałem co mogłem, cicho słychać ale zawsze coś:-) dobrze ...
-
z lat 80 lub 90 podaje słowawitam, szukam piosenki której słuchałem jako małe dziecko na magnetofonie w roku 1992 (mogło ...
-
CO to za nutkaCo to za nutka od 1:07 do 1:20? :D Będę bardzo wdzięczny za pomoc :) [youtube.com]
-
Piosenka ze zwiastunu filmu.Jackass Bad Grandpa - Od 20sekundy do 41. Muzyczka w tle kto zna tytuł? ...
-
Szukam muzyki w tle od 12:35[youtube.com]
-
Pamiętam teledysk, nie pamiętam piosenki.W teledysku mężczyzna wchodzi do sklepu, podchodzi do działu z RTV i wkłada swoja płytę ...
-
Nuta house/elektro.[youtube.com] Od 1:57.