-
Co to za muzyka - tańce integracyjneProszę o pomoc - mam 3 utwory i nie wiem jak się nazywają: Pierwszy od 0 ...
-
'you ever will ??'' piosenka retro!Witam, poszukuję piosenki retro, śpiewał ją mężczyzna, jeżeli chodzi o styl to myśle ze są ...
-
muzyka z radiaBARDZO PROSZE O TYTUL I WYKONAWCE PIOSENKI KTORA GRALISCIE W WASZYM RADIU JUZ RAZ PAN ...
-
Co to za utwór?Witam! Poszukuję tytułu kawałka lecącego w tle filmu. [facebook.com] Z góry dzięki! :)
-
Piosenka z programu tvPotrzebuję tytułu piosenki, która leci w tle od 0:20 ostatniego odcinka "Rolnik szuka żony". Ładna ...
-
z czego jest to bicior?[vine.co] chyba eminem ale to tyle co wiem
-
Jurassic World - tytuł piosenkiCzy zna ktoś tytuł piosenki z początku traileru ?? [youtube.com] od 0:24 do 1:00?? Z góry dziękuje ...
-
kto to spiewaradio fest przyjezdzaj na winobranie taka piosenke spiewali w tym radiu pomocy kto to spiewal
-
Pilneim wiecej ciebie tym mniej .prosze o oryginalny tytuł [youtube.com]
-
Motyw użyty w utworze Basshuntera (Saturday)[youtube.com] Chodzi mi o motyw 0:03-0:10 Byłbym bardzo wdzięczny o orginał :))
-
Tytuł piosenki z fragmentu nagrania. Reach out to me ?Zamieszczam fragment nagranej piosenki. Bardzo proszę o podanie tytułu jeżeli ktoś zna. Przeszukałem pół internetu, próbowałem ...
-
Co to za nuta ?Ktoś jest w stanie mi podać tytuł tego ? [www41.zippyshare.com]
-
Muzyka z reklamy[youtube.com] Zaczyna się 0:48
-
nazwa utworu z radia lublin(2014-24-7)godz:12:20-12:30Jak się nazywa utwór grany w radiu lublin 24 lipca o godzinie 12:28 albo między ...
-
Klub Spiż KatowiceProszę o pomoc w ID klubowych nagrań z klubu Spiż, za każde odgadnięcie utworu, wielkie ...
-
Szukam utworubardzo szukam pewniej piosenki która wpadła mi w ucho. Informacji mam niewiele. jak kiedyś był Hyper ...
-
Polska piosenka z teledyskiem w parkuWitam, szukam piosenki pewnej polskiej wokalistki. Teledysk tej piosenki dzieje się w parku piosenka (nie ...
-
Piosenka na koniec filmu ''Fighting: miejskie walki''Przed chwilą skończył się wyżej wymieniony film i w momencie napisów końcowych leciał rap/pop(trudno określić) ...
-
Tytuł piosenki z filmikuInteresuje mnie nuta z tego filmiku minuta 10:00 [youtube.com]
-
Nuta z imprezy...Kawałek utrzymany w stylistyce hip-hop, usłyszany w klubie na imprezie. Tekst polski. Przyznam szczerze, że ...
-
techno, house piosenka + nagranieCześć, pomoże mi ktoś rozpoznać ten oto utwór? Jakieś techno/house, nie mam pojęcia. Tylko mam ...
-
Piosenka podobna do Big Cyc "Lato w Afganistanie"Piosenka Big Cyc "Lato w Afganistanie" [youtube.com] i i jej refren tak mi się kojarzy z jakąś ...
-
Nazwa nuty..kto rozpozna pompy?? (cz.2)[www75.zippyshare.com] [www10.zippyshare.com] [www53.zippyshare.com]
-
Muzyka techno/trance/dance coś takiegoNuta zaczyna się tak że kobieta czy dziecko coś gada przez jakiś czas i konczy ...