-
PRZYJACIOLKISZUKAM PIOSENEK Z DZISIEJSZEGO ODCINKA :) KTOŚ POMOZE ?:)
-
Fragment utworu.Witam. Czy mógłbym prosić o rozpoznanie poniższego utworu ? [www27.zippyshare.com] Pozdrawiam.
-
Szybka klubowa piosenkabył tam zwrot "i got Keys to the City" piosenka byłą bardzo taneczna i klubowa, ...
-
Tytuł piosenki z ytWitam! Bardzo bym prosił jak ktoś kojarzy tytuł z tego filmiku [youtube.com] muzyka od 0.49 ...
-
jaka to piosenka z zumy gdzie jest w refrenie "oi jo o"O i jo o o o i jo o o"
-
Rozpoznanie muzyki z nagraniaWydaje mi się że to muzyka z jakiegoś filmu, mam urywek nagrania ,czy ktoś wie ...
-
Piosenka z Pierwszej miłości[youtube.com] Co to jest za piosenka?
-
Co to za piosenka ?kto to śpiewa :(
-
Piosenka 80'- 90'Leciało chyba tak: "Everybody Sayy nooow.... I watch and i just can't stop...."
-
Animowany teledysk (metal)Witam, kiedyś dawno temu, gdzieś na którymś kanale muzycznym wieczorem leciał teledysk, animowany kojarzy mi ...
-
Co to za piosenka?poszukuję tej piosenki już miesiąc, coraz częściej grana jest na imprezach. bardzo proszę o pomoc. ...
-
Piosenka z filmiku na ytKtoś wie jaka za piosenka? [youtube.com]
-
Proszę! Jaki to tytu?jaki jest tytul tej piosenki? [youtube.com]
-
TYTUŁ UTWORU LUB AUTOR[w888.wrzuta.pl]
-
co to za piosenka?[w270.wrzuta.pl]
-
co to za piosenka?[w270.wrzuta.pl]
-
co to za piosenka?[w750.wrzuta.pl]
-
co to za piosenka?[w750.wrzuta.pl]
-
teledysk z meczu. lata 80-90witam, kojarzę pewną piosenkę a właściwie to sam jej teledysk na którym zobaczyć było można ...
-
eska pilnepiosenka z gwistkiem w tle bodajże na początku siewa ją kobieta
-
Straszny hiszpański film(2009)Co to za nutka z wyżej wymienionego filmu?
-
Piosenka z zajęć Zumby?Poszukuję piosenka z zajęć fitness, piosenka latino, najprawdopodobniej po hiszpańsku. I tu dochodzimy do sedna ...
-
Znane z radia z dawnych latBędzie bardzo ciężko, bo jedyne co kojarzę to że jest w tej piosence motyw, że ...
-
Szukam nutki z 0:25[youtube.com] 0:25 co za nutka ?
-
Jaki tytuł ma ta piosenka wraz zteledyskiem?[youtube.com]