-
Piosenka Disco polo PolskaWitam. Potrzebuje piosene disco ale pamiętam tylko że w trefrenie było lalalalala ( dosyc ...
-
House/Techno/Elektro/Dubstep[youtube.com] 4:33 Proszę, o odpowiedź.
-
Piosenka angielska śpiewana przez kobietęWpiszę tak jak słyszałam :) Love szani laj every koni lov in my dream ...
-
Prosze pomóżcie co to za piosenka ? :o[facebook.com]
-
Piękna piosenka śpiewana przez kobietę, niskie tonyOstatnim razem na pewnym przedstawieniu były grane trzy-cztery nutki, mające pewnie zbudować napięcie, na pierwszy ...
-
Muzyka Klubowa.[youtube.com] Tematy przewodnie tego utworu.
-
Ekipa z New Castle PL - Piosenka z programuWitam. Poszukuje od kilku tygodni tego utworu, zazwyczaj pojawia się w każdym odcinku polskiej wersji ...
-
Nutka z filmiku ?[youtube.com]
-
Szukam piosenki :)Leci to jakoś tak Love love for you body I lost for you body I ...
-
piosenka z tumblra[linia-horyzontu.tumblr.com] - chodzi o tą piosenkę :)
-
Piosenka z russian music boxHey:) pare dni temu na kanale Russian music box leciala pewna piosenka niestety zapamietalam tylko ...
-
Co to za nuta?Sorry za jakość i że tak krótko [w436.wrzuta.pl]
-
Z Waszą pomocą? Brakuje mi 3 utworów?Tytuł i wykonawcaBardzo będę wdzięczny za pomoc i podanie jeszcze tych 3 wykonawców i utworów Z góry wieeeelkie ...
-
Muzyka W Tle[joemonster.org] co to za nutk?
-
muzyka z trailera halloween astoria bydgoszczPoszukuję pierwszego kawałka, który leci w tym trailerze, 00:25 sekunda. Możliwe, że to nuta od ...
-
Francuska piosenka i nutyTo może być twardy orzech do zgryzienia... załączam Wam nagranie, w którym zanuciłem fragment pewnej ...
-
Co to za nuta?Jak w temacie
-
Piosenka z lat 80-90 może wczesne 2000Witam, chodzi mi po głowie stara piosenka i za chiny ludowe nie potrafię jej znaleźć. Jest ...
-
Szukam tytułu tej piosenkiWitam Na początku tej piosenki leci bardzo podobna melodia grana w South Blunt System - Była ...
-
Roundsound z Cs fajne nutki :)[www4.zippyshare.com] [www4.zippyshare.com] [www4.zippyshare.com] [www4.zippyshare.com] [www4.zippyshare.com] [www4.zippyshare.com]
-
Jaka to piosenka[youtube.com] Jaka to nutka leci od 6:34 do 12:14 ?
-
Piosenka electroZałącznik
-
Piosenka- chyba Jessie JPamiętam jedynie fragmenty teledysku: Jakiś M@&%#n gonił w śniegu jakiegoś potwora albo dinozaura. Wydaje mi ...
-
Poszukuję utworu z ciekawym klimatemWitam chcialbym znalesc utwór który ciągle chodzi mi częściowo po glowie. Z tego co pamiętam ...
-
Co to za utwór? Electro House (Slayback, Avicii itp.)Co to za utwór? Jest to bodajże remix, mam nadzieję, że poznacie po motywie, gatunek ...