-
Muzyka podobna jak z tetris'aWitam, szukam piosenki, ktorej niestety uslyszalem tylko koncowke, w ktorej leciala taka jakby muzyczka z ...
-
Przyjaciółki sezon IV odcinek 49Poszukuję piosenki która leciała podczas gdy Patrycja całowała się z jakimś mężczyzną pod prysznicem. Z piosenki ...
-
Super piosenka, tytuł nieznany...Hej, mam pytanie o tytuł piosenki która leci w tle. Jeżeli ktoś ją zna to ...
-
proszę o tytułspokojna piosenka z gwizdkiem w tle znany popularny kawałek z tego roku z ...
-
Passion, Passion...Witam :) Od jakiegoś już czasu poszukuje pewnej piosenki. Jest to kawałek w style dance, na ...
-
jak nazywają się te 2 piosenki ? Proszę o rozpoznaniewitam. mam pytanie. Jak nazywają się te 2 piosenki ? [www26.zippyshare.com] oraz [www26.zippyshare.com]
-
Chisora-Fury 29.11.2014Potrzebuje tytułu piosenki do której wchodził Dereck Chisora podczas gali boksu 29.11.2014 gdzie zmierzyl ...
-
Tytuł piosenki z filmiku cocacola cup[youtube.com]
-
co to za piosenka?[w750.wrzuta.pl]
-
co to za piosenka?[www75.zippyshare.com]
-
co to za piosenka?[www75.zippyshare.com]
-
Disco polo pamietam tylko teledyskBabka czarne włosy ubrana w kozaki śpiewa o miłości na początku nad morzem , w ...
-
Piosenka grana w radiu w salonach CCCWitam. Próbuję odnaleźć pewną piosenkę, która jest grana w radiu w salonie CCC. Niestety mam problem ...
-
pierwsza piosenka zna ktos?[youtu.be]
-
Bardzo znana melodia, której oryginału poszukuję.Witam, jestem nowy na forum, jednak troszkę pogrzebałem i niestety nie znalazłem satysfakcjonującej mnie wypowiedzi. ...
-
Szukam ttytułów i wykonawców n/w piosenek1 [w20.wrzuta.pl] 2 [w20.wrzuta.pl] 3 [w20.wrzuta.pl] 4 [w20.wrzuta.pl] 5 [w20.wrzuta.pl] 6 [w20.wrzuta.pl] 7 [w20.wrzuta.pl] 8 [w20.wrzuta.pl] 9 [w20.wrzuta.pl] 10 [w20.wrzuta.pl] 11 [w20.wrzuta.pl] 12 [w20.wrzuta.pl] 13 [w20.wrzuta.pl] 14 [w20.wrzuta.pl] 15 ...
-
Muzyka z serialu Przyjaciele wesołego diabłaWitam wszystkich Od dłuższego czasu szukam tej melodii tj: tytuł/wykonawca-mam na myśli muzykę chyba graną ...
-
Polska piosenka lata 90Witam wszystkich serdecznie. Poszukuję piosenki, którą kiedyś słyszałem na kasecie;) Na pewno utwór ten wykonuje ...
-
Muzyka z ministry of sound radioNIe jestem do końca pewien kategorii, wrzucam nagrane na dyktafon ( słaba jakość, ale powinno ...
-
http://instagram.com/p/wC4m0tg7w3/ co to za piosenka?[instagram.com] co to za piosenka?
-
Nie ma tego na YT w całościWitam! Ostatnio znalazłem stary ulubiony kawałek... [youtube.com] Zna ktoś dokładną nazwę utworu oraz artystę? zdziwiony ...
-
Piosenka z Eurosport sporty motoroweJest z przed kilku lat był w niej kawałek tekstu " Cycle is srong machin ...
-
Podklad muzyczny z filmu na Youtube "The Food Emperor"Poprosze o podanie namiarow na utwor lecacy w tle [youtube.com] Wielkie dzieki
-
szukam tytulu piosenkiszukam piosenki w ktorej teledysku jest taki grubszy gość ulizany w okularach i tanim garniturze ...
-
Kawałek Dupstep z jakimś epikiem[youtube.com] od 2:07 do 2:21 Czy zna ktoś ten tytuł i chętnie by się podzielił? :)