-
Zna ktoś może tytuł tej piosenki z klubu?[www34.zippyshare.com] Z minuty: 15:15 41:00 42:43 Fajnie jakby była jeszcze nazwa remixu :)
-
Co to za piosenka?Kiedyś w Mrągowie na kabaretonie na zakończenie była piosenka która zaczynała się taki szybko słowami ...
-
czy ktoś jest w stanie mi pomóc?usłyszałam piosenkę, której nie znam. wyłapałam tylko pojedyncze wyrazy - I know / looking for ...
-
teledyski w filmiku[facebook.com] jakie teledyski są zawarte w tym filmiku :D dziękuje za odpowiedzi :*
-
Co to za piosenki?[www34.zippyshare.com] Chodzi dokładnie z minuty: 18:00 19:35 01:03:00 (godzina i 3 minuta) :) 01:11:00 ...
-
poszukuję teledysku (rap)Nutka że sobie podziarane białasy nawijają, słodka Blondynka wykłada się na harleju. Ogólnie groźnie wszyscy ...
-
Nowość z radia rock. Refren Amen (Ejmen)Witam wszystkich, Jestem po raz pierwszy na tej stronie i mam nadzieję, że mi pomożecie. ...
-
piosenka jakiegos czarnego rapsa po teledysku .. :|glupia sytuacja, na smierc zapomnialem nazwy wykonawcy, melodie i nawet jednego wersu nie pamietam... w ...
-
Zumba do rozpoznaniaWie ktoś co to za piosenka? :)
-
Nazwa remixuWitam Szukam nazwy remixu z tej audycji: [www58.zippyshare.com] Od 23:00 minuty Prawdopodobnie jest to nexboy - make some noize ...
-
jakis remixzna moze ktos nazwe tej nutki?? [dropbox.com]
-
Piosenka świąteczna, ktoś zna?[youtube.com] Z góry dziękuje za podanie tytułu.
-
co to za piosenka? prosze o pomoc?[www75.zippyshare.com]
-
SZUKAM PIOSENKI !Pamiętam teledysk. Na początku chłopak podnosi dziewczynę na swoich nogach. Dziewczyna ma legginsy w czarno ...
-
Piosenka dyskotekowa lat 90?Szukam piosenki (dyskotekowa, techno) z lat 90' lub 00'. Wokal kobiecy. Słowa, które się pojawiają ...
-
Tytuł piosenki z filmiku :DCo to za piosenka od 50 sekundy :D Z góry dzięki :D
-
Piosenka z Protectora (Biała)Witam, zna ktoś tytuł może tej nuty z Protectora? [www23.zippyshare.com]
-
Co to za brzmienie?? Sekundowe.plTranse / Hause ??? No Dobra xd Chłopaki / Dziewczyny trzeba mi wsparcia Co to za brzmionko: [sekundowe.pl] jeżeli ...
-
Co to za nuta?[youtube.com]
-
druga piosenka może wiecie kojarzycie ?[youtube.com] zaczyna się od 1.51
-
pytaniekto to wykonuje?
-
Zna ktoś?! ;)[youtube.com]
-
Polski utwór sprzed ok. 2 latWitam, z ogromną desperacją poszukuję polskiej piosenki, utrzymanej w spokojniejszym rytmie. Ciężko mi sklasyfikować jej ...
-
Łupanka z filmiku!Zna ktoś ten dany remix?! ;) Rozkręca się w 1:05 :) [youtube.com]
-
ktoś zna tytuł nutki ? (0:25)[youtube.com]