-
ktoś zna tytuł nutki ? (0:25)[youtube.com]
-
Rosyjska piosenka,ktoś pomoże? Skojarzy?Kiedyś oglądałam na YT rosyjskie teledyski i wyskoczyla mi ładna piosenka,kobiecy głos. W teledysku występowała ...
-
Co to za nutka?[www34.zippyshare.com] Chodzi o pierwszą piosenke
-
Co to za piosenka? :)[www34.zippyshare.com] Chodzi o minute 15:10
-
Pomoc z rozpoznaniu piosenki pumpinglandposzukuje tytuły 2 ostatnich nut z tego filmiku : ) [youtube.com]
-
Jaka to piosenka?[www34.zippyshare.com] minuta 47:00 z góry dzięki :)
-
Piosenka z reklamy AUDI???Od kilku dni w TV katują reklamę Audi, a w tle leci bardzo fajna piosenka ...
-
Co to za pioseneczka?[www34.zippyshare.com] minuta 43:15
-
Tytuł piosenki od 8 sekundy filmik z ytZnacie może ? [youtube.com]
-
pierwsza nuta jaki tytuł[youtube.com]
-
pompa znana piosenka[youtube.com] chodzi o intro ta piosenka na samym początku
-
Zna ktoś tą melodię?Zna ktoś może tą melodie? [youtube.com]
-
Wiecie ,co to za nuta ???[youtube.com]
-
Szukam nuty. Teledysk-tańczą dwie dziewczyny w pokoju.Szukam piosenki, w ktorej teledysku tancza dwie dziewczyny w pokoju przy lozku, ubrane w krotkie ...
-
Jaki tytuł tej piosenki (NAGRANIE)Zna ktoś tytuł tej bułgarskiej piosenki ?
-
czy ktos wie?Czy ktoś wie jak nazywa się rosyjska piosenka , którą puszczają w russian music box? ...
-
Na pewno ktoś wie :D Jaki tytuł nosi ta piosenka ?[youtube.com] od 6:11 ;) Bardzo proszę o pomoc :>
-
Jaka to jest piosenkaSiemka wie ktos co to jest za piosenka od 1:31 [youtube.com]
-
jaka to piosenka?[youtube.com]
-
Co to za piosenka z Intra?Co to za piosenka z początku filmiku? [youtu.be]
-
Muzyka z klubu- LINK!Co to za nutka- 1:46? [youtube.com]
-
Teledysk z dziewczyna zabrana na 'stopa' do busaWydaje mi sie ze piosenka ta byla w reklamie jakiejs. Spiewa ja chlopak ktory zabiera ...
-
piosenkijakie to utwory?
-
Co to za muzyka z intro?[youtu.be]
-
Piosenka z radia sklepu CCCPoszukuję piosenki, która leci w tym sezonie w sklepie CCC. Śpiewa ją kobieta w języku ...