-
Ta melodia nie daje mi spokoju...Co to? Kto wykonuje?Od kilku dni katują mnie tą melodią a ja czuję,że wiem, że ją znam, ale...Nie ...
-
pytaniejaka to nutka?
-
Co to za utwór w tle??[facebook.com]
-
co to za piosenka? Kto ją wykonuje? Pomóżcie,kochani[w20.wrzuta.pl]
-
Melodia z albumuZna ktoś tę melodię ? 0:00-1:50 [youtube.com]
-
Krótki, 40sekundowy kawałek/bit utworu[youtube.com] zaczyna się od 10 sekundy a kończy gdzieś w 45/50.
-
Jaka to piosenkaWitam, niedawno oglądałem teledysk piosenki w której - Kierowca potrąca jelenia (widząc go na środku ...
-
ktos zna?[sadistic.pl] muzyka w tle ? pls
-
nuta z filmiku na youtubeWitam Czy ktoś zna piosenki ktore lecą od 0:20 sekund do 0:40 i od 0:40 ...
-
Co to za nutka (intro)?[youtube.com] Co to za nutka z intra? Pozdrawiam.
-
Co to za Nutka?Proszę o pomoc. Jaki jest tytuł tej piosenki? Pozdrawiam
-
piosenkijakie to utwory?
-
ktoś kojarzy tytuł nutki ?[facebook.com]
-
Lata 90, dance, spiewa kobieta, pomocyCo to za piosenka, spiewa ja kobieta, styl piosenki taneczna, pi angielsku chyba, napewno nie ...
-
Z YT[youtube.com] Jak się nazywa ta nuta ?:)
-
Piosenka z Vine'a #2Ktoś rozpozna? :) Link: [vine.co]
-
szukam remixu piosenki, tumblrSzukam pierwszej piosenki z tego tumblr [alivedeath.tumblr.com] Rozpoznałam głos Imogen Heap, piosenka to prawdopodobnie ,,Just ...
-
Polski Dance z 99r ref. "Na Szweda, wszyscy na Szweda"Witam, poszukuję piosenki, która w refrenie ma słowa "... na szweda na szweda wszyscy na szweda" ...
-
Muzyka z programu Time-out RTV Lubuskaposzukuję tytułu tej piosenki - [youtu.be] MINUTA 1:03 pochodzi chyba z banku muzyki ale jest bardzo popularna
-
Co to za muza?[youtube.com] od 1;02 do 1;25
-
Amerykański rap z CroppaPoszukuję kawałka który słyszałem dzisiaj w Croppie, był to amerykański rap a jak to w ...
-
podobne piosenkiMoże zna ktoś tytuły piosenek bardzo podobnych do fragmentów Dangerous Davida Guetty [youtube.com] Chodzi mi o fragmenty ...
-
Piosenka z fashionONEWitam, prosiłbym o pomoc w znalezieniu piosenki która leci w tle tego filmiku. [youtube.com]
-
Muzyka z intra ?[youtube.com]
-
Piosenka z początku vloga Kuby JankowskiegoCzesc wszystkim, poszukuje nazwy piosenki z poczatku tego odcinka [youtube.com] Z góry dzięki wielkie za ...