-
Poszukuję deep house'owego kawałka!Witam, poszukuję deep house'owego utworu Składa się on ze wstępu, gdzie wokalistka śpiewa 'just, for you, ...
-
Piosenka z japonkamiSiemka Nie wiecie jak się nazywa piosenka dzisiaj leciała w croppie w teledysku sa japonki z ...
-
Co to za kawałek?Wie ktoś może co to za kawałek z filmiku reklamowego OnePlus One? [youtube.com]
-
Poszukuje tej nutki[joemonster.org] Nuta z 4:30
-
Piosenka z rio?Czy może mi ktoś powiedzieć jaki orginalny tytył ma piosenka w tle? [youtu.be]
-
Piosenka gitarowa z vinesa[vine.co]
-
Piosenka z eska.tvCo to za piosenka do której teledysk jest bardzo podobny do teledysku Britney Spears - ...
-
wilki / wilkołaki w teledyskuWitam, szukam piosenki z okolic lat 90tych. Raczej Pop. Teledysk wyglądał mniej więcej tak, ...
-
piosenka z TANIEC-MARZENIE MOJEJ MAMYposzukuję piosenki z 7 odcinka Taniec-marzenie mojej mamy,ta ńczy tam mała dziewczynka w stroju anioła,wolny kawałek,w ...
-
Poszukuje oto tej piosenkiWitam serdecznie z wczorajszej audycji radiaparty usłyszałem pewną piosenkę, bardzo mi się spodobała lecz niestety ...
-
piosenka z radiaWitam znacie moze tytul tej piosenki?:) [www5.zippyshare.com]
-
Włoski rap.[cda.pl] 14 minuta.
-
Podklad muzyczny z filmikuPoda ktos ta piosenke co leci w tle po intro tak od 20 sec? dzieki ...
-
Co to za piosenka ?Co to za piosenka z intra na początku ? [youtube.com]
-
Szukam zespolu rockowegoNie znam ani wykonawcy ani tytułu ale mniej więcej wiem co się działo w teledysku ...
-
Piosenka z filmikuWie ktoś może co to za muzyka w filmiku. Był bym wdzięczny za podanie tytułu.
-
fragmenty do odgadniecia1. [www23.zippyshare.com] 2. [www15.zippyshare.com] 3. [www15.zippyshare.com] 4. [www15.zippyshare.com] 5. [www15.zippyshare.com] 6. [www15.zippyshare.com] 7. [www15.zippyshare.com] 8. [www15.zippyshare.com]
-
kto to spiewa?fragment piosenki nagrany kiedys z radia kaseciaka stad troche kiepska jakosc
-
piosenka z filmiku youtubeSiema co to za piosenka z filmiku ReZiego na początku, ten dubstep. [youtube.com]
-
"Magic I can see..."Piosenka dosyc wolna, pop. Refren zaczyna sie tak jak w tytule, wykonuje mezczyzna, chyba po ...
-
szukam piosenkiszukam rosyjskiej piosenki śpiewa ja czarnowłosa dziewczyna pamiętam tylko ze na końcu wjeżdża chyba ...
-
Piosenka z Radia EskaWitam, w sobotę 25.10 w Radiu Eska w Gorącej 20 leciała piosenka, której refren zaczynał ...
-
Szukam tytułu piosenkiSzukam pewnego utworu. Wykonuje go mężczyzna, po angielsku - myślę, że można to podciągnąć pod ...
-
Muzyka z filmu "Kwiat pustyni"Hej, poszukuję pewien utwor z filmu który został odtworzony w momencie kiedy główna bohaterka ...
-
Szukam tytulu Piosenki z Filmiku[youtube.com] od 0:00 do 5:55