-
Piosenka Disco Polo ze słowem IMPREZAZupełnie nie wiem jak ta piosenka szła :D ale mi sie bardzo spodobała disco polo ...
-
Piosenka z klubu[www43.zippyshare.com] troszkę słabo słychać, ale może komuś uda się znaleźć tytuł tej nutki, stylem podchodzi ...
-
fajna nutka, wiecie kto ja spiewa?kto spiewa ten kawalek , grany na kanale glownym radia party
-
witam:) zna ktos wykonawce?szukam wykonawcy tego kawalka :)
-
Piosenka z vivy !Szukam piosenki. Często leci na vivie bardzo.. Teledysk : Młoda dziewczyna, tylko jej twarz i ...
-
Muzyka dubstepWitam,chciałbym się spytać jak się nazywa jeden remix piosenki dubstep pod koniec z filmu który ...
-
co to za muzykaZ tego filmiku, z 1:14 [youtube.com]
-
Gorąca prośba o wskazanie tytułu utworu lub autoraCześć Wszystkim, Mam prośbę o wskazanie utworu który leci w tle w trakcie tego filmiku (ewentualnie ...
-
Słyszałem na streamie azjatyckiego graczawykonawca miał nazwę coś jak yowone nei wiem dokładnie do było po korańsku ale mniej ...
-
Muzyka z rolnik sz. swojej żony odcinek 8, min. 17:23Link do ipli , można kliknąć oglądaj za pomocą strony www. Piosenka jest napewno znana ...
-
Pamiętam.tylko kawałek tekstu.Na Eska tv leciała niedawno piosenka i pamiętam że była śpiewana przez chłopaków i kawałek ...
-
Co to za piosenka? [opis teledysku]Kojarzę tylko końcówkę teledysku. Była tam kobieta ubrana na biało i mężczyzna, który pod koniec ...
-
trance[soundcloud.com] jak się nazywa pierwsza piosenka po intro
-
Co to za piosenka ??[ertertretert.wrzuta.pl]
-
Szukam utworu! (gangsta rap)Szukam utworu,jest to "czarny rap" nie pamiętam słów w głowe wrył mi sie tylko beat ...
-
Zna ktoś tytuł tej piosenki?[youtube.com]
-
co to za nutka?[w600.wrzuta.pl]
-
Piosenka z "holiday" w treściSzukam autora piosenki (pop/rock), w której występuje fragment (mniej więcej): "If you wanna holiday, there's no ...
-
Muzyka soulja boy[facebook.com] jak się nazywa ta nuta? :) czy to jest z jakiegoś nowego albumu? :) nigdzie ...
-
Piosenka na początku której pojawia się słowo SWAG!!!hmmm ma mocny bas i jest taka hmm bardziej dynamiczna niż typowy rap, raczej nowa, ...
-
Co to za nuta???[youtube.com] zaczyna się w 1:15
-
Szukam kawałka OSTRaprzetrząsłem yt, wikipedie i nie znalazłem musi być to mało popularny kawałek. Wiem tylko tyle że: - ...
-
czy zna ktos ten tytul? (nuta klubowa)nie za dobra jakosc ale mniej wiecej slychac nie trzeba pobierac( jak cos wrzuce dluzsza wersje, ...
-
co to za nuta?[w600.wrzuta.pl]
-
Electro, orkiestra?[youtube.com]