-
muzyka z mam talent[player.pl] kto zna kawałek który leci od ok. 1:05:00?
-
Co to za nagrania?[www41.zippyshare.com] - Stary zagraniczny kawałek wykonywany przez jakąś kobietę. W refrenie są mniej więcej słowa, ...
-
Muzyka z tego klipu ;)[youtube.com] Od 1:50 :)
-
Muzyka z filmu Hakerzy,pomóżcie!Witam,poszukuję tytułu piosenki z filmu Hakerzy który był dziś emitowany na CBS Europa o 09:30 ...
-
piosenka zespołu GorillazSzukam piosenki, która bardzo mi się podobała. Niestety nie pamiętam tytułu i nigdzie na yt ...
-
Fajna klubowa znana[www72.zippyshare.com] jak się nazywa na pompa?
-
Marvel's "Avengers: Age of Ultron" - Teaser Trailer[youtube.com] Zaczyna się około 45 sec filmiku, żeński wokal, jest jeszcze w 1:40. Wie ktoś co ...
-
Z reklamy Brooklyn Nets, trąbkaBardzo zależy mi na znalezieniu piosenki która leci w tle reklamy meczu Brooklyn Nets. Mam ...
-
Le Zap de Spi0n n°241 nazwy dwóch nutekJak nazywają się nutki w 10:33 i 11:32? [youtube.com]
-
Podkład muzyczny - co to za wykonawca?[youtube.com]
-
co to za piosenkapiosenka z filmiku na facebooku, poniżej link [facebook.com]
-
Bogowie - muzyka z filmuHi. Poszukuję tytułu piosenki z filmu Bogowie. Chodzi o moment, w którym świętowali otwarcie kliniki, ...
-
PIOSENKA Z WYSTĘPU W MAM TALENT[mamtalent.tvn.pl] potrzebuję tytułu piosenki z tego występu, zastanawia mnie w jakim filmie została użyta, bo ...
-
piosenka po francusku z rmf maxxxposzukuję piosenki, której urywek leci w rmf maxxx w przerwach reklamowych. jest po francusku i ...
-
-
kto to moze spiewac?prosze o wykonawce i tytul tego kawalka
-
-
on the rainbowposzukuje piosenki spiewanej przez dziewczyne, bardzo spokojna wolna piosenka grana na pianinie..na koncu ...
-
Utwór z intro filmiku yt rock/metalLink do filmiku: [youtube.com]
-
szukam wykonawcypiosenka nagrana z jakiegos seta , ale kto ja spiewa?
-
witam:) zna ktos wykonawce?kawalek nagrany jakis czas temu z jakiegos seta , ale nie znam tytulu i wykonawcy ...
-
co to za utwór [youtube]15:17 [youtube.com]
-
Proszę o pomoc w indetyfikacji melodii.[youtube.com] Melodia która mnie interesuje zaczyna się mniej więcej od 4.20 i przeplata się coś do ...
-
-
Ktoś zna ? ważneKtoś wie jaka muza ? [sekundowe.pl] xdd