-
Szukam starej bardzo smutnej i sentymentalnej piosenki ktora spiewa mezczyzna POMOCY!!!Szukam starej wolnej bardzo smutnej i sentymentalnej piosenki ktora spiewa mezczyzna. W refrenie powtarza wolno ...
-
Czy ktoś rozpoznaję muzykę na starcie???[youtube.com]
-
co to za polska piosenka?[w203.wrzuta.pl]
-
co to za piosenka?[w981.wrzuta.pl]
-
co to za piosenka disco polo?[w600.wrzuta.pl]
-
co to za piosenka disco polo?[w817.wrzuta.pl]
-
Teledysk Cypres Hill - Insane in the brain-inna wersjaSzukam wersji, w której wchodzą do głowy faceta i nim sterują. Leciało to kiedyś na ...
-
KTO ZNA TYTUŁ?!witam poszukuje teledysku (nowa piosenka) często jest puszczany w mtv, viva itp. jest w ...
-
Simon Patterson - poszukiwany utwór!Witam, poszukuję tytułu utworu z 13:50 autorstwa Simona Pattersona Proszę o pomoc! [youtube.com]
-
-
szukam piosenkiposzukuje tytułu piosenki hip hop/rap. Na początku śpiewa dziewczyna coś w stylu: nie bój się ...
-
Piosenka Vengaboys-Shalala w innym wykonaniu.Witam. Dzis (tj.26.10.14) w teleturnieju Jaka To Melodia pojawila sie piosenka zespolu Vengaboys-Shalala w ...
-
Do rozpoznania.Tylko o ten 1 utworek
-
Piosenka Disco - PoloSzukam piosenki disco polo w której lecą słowa "nie było cie na tej/jednej imprezie", niestety ...
-
poszukuje utworuposzukuje tytul utworu z programu 10:18 [player.pl]
-
Co to za nagranie?[www41.zippyshare.com] - Stary zagraniczny kawałek wykonywany przez jakiegoś faceta i chyba kobietę ale nie jestem ...
-
Piosenka z the voice of polandWitam, poszukuję tytułu utworu, który pojawia się w okolicach 1:53 w nagraniu [youtube.com] Bardzo mi ...
-
przyjaciółki odc 46Jaki tytuł nosi piosenka w 46 odcinku przyjaciółek od 9:20 minuty?
-
Zna może ktoś takie piosenki?:DChodzi mi o techno/ trace itp które się zaczynają takim charakterystycznym krzykiem tłumu co na ...
-
Piosenka Po angielsku, jak by rap, ale refren nie rap xdTak jak wyżej napisałem :). w refrenie śpiewa chłopak z bardzo przyjemnym głosem. ciężko mi ...
-
Piosenka z reklamy[youtube.com] co to za piosenka
-
Szukam tej nutki w calości[facebook.com]
-
Piosenka z radia.Witam , poszukuje piosenke z radia , czesto jej slucham na youtube ale zapomnialem tytułu ...
-
BITCo to za bit 2:06 przy JWP ?! [youtube.com]
-
PIOSENKASiemanko,zna ktoś tą piosenkę ? Trochę słaba jakość ale pod koniec słychać w miarę dobrze ...