-
Derniere Danse?Skąd wzięty jest podkład do piosenki Indili Derniere Danse? Kojarzy mi się skądś ten bit, ...
-
Co to za nutka ?[youtube.com]
-
polski utwór nieznam wykonawcy ,ale ,,troche tekstu''Mianowicie ten kawałek tekstu brzmiał ,,tramwaj prosto do nieba , Bilet ,alez nie trzeba . Zawsze te do ...
-
muzyka z radia festkto to spiewa dolanczam mp3 za pomoc bede wdzieczny
-
P.A.R.C lub cos podobnie pisanegoJest to wolna piosenka w sensie powoli sie rozkręcająca śpiewa ja mężczyzna po angielsku. Lata ...
-
Czerwony materiał i wiolonczelaSzukam piosenki w której na teledysku jest kobieta owinięta w czerwony materiał, gra na początku ...
-
Piosenka z radia - w stylu rock'n'rollWitam. Poszukuję piosenkę, którą czasem można usłyszeć w radio (szczególnie w wakacje). Niestety ostatnio jej ...
-
Kto jest wykonawcą, jaki tytuł?Jest to podkład muzyczny pod składankę śmiesznych filmików z netu [cda.pl]
-
Polski hip hop spewany przez dziewczynęWitam, Szanowni koledzy i koleżanki czy podpowiecie artystę i tytuł takiej hip hopowej polskiej piosenki, którą ...
-
Nuta z klubuCzy zna ktoś tytuł tej nuty ?
-
Remix UsheraCzy rozpoznaje ktoś remix kawałka Usher - Trading Places, który leci od 20:07min w tym ...
-
co to za piosenkaco to za piosenka po angielsku słowa lecą tak: dżej dżej dżej......dżej dżej dżej..........
-
Piosenka religijna ze słowami:Piosenka religijna ze słowami " Bo tyś moj Bóg, ja cały twój" na końcu pierwszego ...
-
Coś z nowszego disco poloWitam. Generalnie disco polo nie słucham, ale chwilowo śmignęła mi jedna piosenka z PoloTV głównie ...
-
piosenka z na wspolnejznacie piosenke z na wspolnej kiedy marcie wydawalo sie ze przyszedl do niej janusz? ;> ...
-
Polska piosenka o tabletach itd. ośmieszająca to.Kojarzy mi się z Gaba Kulką - leciała na Trójce bądź jedynce. Mówi o pogoni ...
-
Tytuł piosenki z zumbyOstatnio na zumbie mamy nowy kawałek, wiem że to na pewno nie jest "Joao Lucas ...
-
witam:) zna ktos wykonawce?jaki jest tytul i wykonawca tego nagrania ?
-
teledysk w szkoleTo jest piosenka ktora słyszalam pare lat temu chyba na vivie pamietam ze spiewala tam ...
-
czyja to piosenka ?prosze o tytul z wykonawca
-
Instrumentalny kawalek,kto zna tytul,nazwa wykonawcy ?co to za kawalek ? [youtube.com]
-
Proszę o pomoc ;) Piosenka z okazji 30 lecia IbizyWitam! Filmik pod tym adresem [facebook.com] .Z góry dzięki :)
-
co to za nuta w 0:16[youtube.com]
-
[Trap] Tytuł potrzebny[youtube.com] Witam, potrzebuję tytułu piosenki od 8.06 - 9.45 Z góry dziękuję za pomoc :)
-
Piosenka z Radia JedynkiSzukam wykonawcy i tytułu piosenki, którą puszczają w pierwszym programie polskiego radia. Nigdzie nie mogę ...