-
Co to za nutka? :)(nutka z klubu) w minucie 38:40 [www34.zippyshare.com]
-
Piosenka rockowa z filmiku[youtube.com] Zna ktoś piosenke z początku tego filmiku? :) Proszę o pomoc ;c
-
Piosenka Guns N' Roses[youtube.com] Zna ktoś te piosenke? Zaczyna się w 0:05. Pomoże ktoś? :)
-
NUTKA?? ;D[youtube.com]
-
Co to za dubstep na początku PLZ HELP !!![youtube.com]
-
Nutka z filmu[youtube.com] Da ktoś tytuł nutki z tego filmu.
-
Jak się nazywa taka muzyka ?coś takiego jak na początku tu: [youtube.com] Tu: [youtube.com] I tu : [youtube.com] Chodzi o taki delikatny przerobiony głosik, jak się ...
-
Trance 2003Witam nasunęła mi się jedna piosenka której nie znam tytułu z roku miej więcej 2003 ...
-
More moreWitam zgrałem starą wersje z kasety Captain Hollywood Project - More more tylko nie ...
-
Turcja 2014 piosenka po angielskuCześć, szukam piosenki, którą słyszałam w tym roku na wakacjach w Turcji (2014). Piosenka śpiewana ...
-
Wycinek techno/electro[get-tune.net] Ta 1 piosenka, zna ktoś tytuł tego tylko bez tych zbędnych bassów i pełną wersję?
-
''I'm trying to solve, trying to... o-ooo''W refrenie piosenki są słowa ''I'm trying to solve, trying to ... o-ooo'' Nie mam pewności, ...
-
piosenka disco lata 90-teWitam serdecznie! Od dłuższego czasu poszukuję pewnej piosenki i niestety nie mogę nic znaleźć. Zostałą ona ...
-
co to za nutka w 1.45 ?[youtube.com]
-
TVN SPOT ZAPOWIEDZ LEKARZY DONT GIVE UP REKLAMACzesc . Jakiś czas temu wpadła mi w ucho piosenka z reklamy LEKARZY TVN. ...
-
Nutka z YouTubeWitam mogę prosić nazwę piosenki z linku ? :) Dziękuję i Pozdrawiam :) [youtube.com]
-
witam prosilbym o wykonawce i tytul Pozdrawiamkto spiewa ta piosenke i jaki jest jej tytul?
-
tytuł piosenkiNie pamiętam tytułu piosenki, która cały czas jest puszczana w radio. Śpiewa facet i jedyne ...
-
Proszę bardzo mi zależyPiosenka z serialu LEKARZE ODC 5 SEZON 2 NA KOŃCU LECI JAK RÓWNIEŻ W SEZONIE ...
-
Rewolucja? Piosenka z CzwórkiJakiś czas temu w Czwórce leciał kawałek, prawdopodobnie tytuł Rewolucja, jednak był to dosyć niekomercyjny ...
-
-
Piosenka z seta muzycznegoSzukam piosenki z seta muzycznego (klubowy) z minuty: [www34.zippyshare.com] 35:30 38:40
-
kto to spiewa?prosilbym o wykonawce z tytulem
-
Kawałek z The Voice :DZaczyna się od 4:58. Z góry dziękuję :* [youtube.com]
-
kto to śpiewa?[youtube.com]