-
Piosenka z meczu MŚ siatkarzy (Polska-Niemcy)Hej, wiecie może, jak nazywa się kawałek, który miała charakter house'owy (tak mi się przynajmniej wydaje) ...
-
piosenka z filmuWitam szukam piosenki która leci w tym filmie od czasu 2 :55 [player.pl]
-
poszukuje piosenki a a ooTak jak w temacie, prawie caly czas leci cos w typie a a oo a ...
-
"never lie me" ?[youtube.com] poszukuję kawałka z tego filmiku od 1:18 do 2:19, może ktoś coś?
-
soundtrack optWitam interesują mnie wszystkie piosenki jakie leciały w trakcie programów operacja tuning na tvn turbo. Bardzo ...
-
dziki zachód, animowany teledyskteledysk zaczyna się od pokazania nóg/stóp walczących między sobą mężczyzn. ostrogi itd. akcja się rozwija; ...
-
Nie mogę nigdzie znaleźć...Zna ktoś tytuł i wykonawce?
-
2 setyHej pomógłby by mi ktoś z tymi 3 utworami?Z góry dzięki [www54.zippyshare.com] 37:15 oraz ...
-
muzyczka z 2012 r w czasie eurotaka muzyczka moze ktos pozna [youtube.com]
-
piosenka z 'Tańca z Gwiazdami'Poszukuję piosenki, do której tańczył juror programu Taniec z Gwiazdami ze swoją partnerką - Michał ...
-
jodłowanie z max tvWitam w filmikach Maxa Kolonko na youtube pojawia sie fragment takiego jodłowania: [www38.zippyshare.com] chiałbym wiedzieć jak nazywa ...
-
Muza z mixu Holidays Klub Orchowo[www13.zippyshare.com] Siemka słuchając tego mixu spodobały mi się dwa remixy.Znam tytuły oryginalnych wersji ...
-
piosenka z zajęć zumbyhej szukam piosenki z zumby taka niby disco a potem się zaczyna taka melodia hiszpańska ...
-
Poszukuje nutki :)Minuta 0:16 Muzyka w intrze zna ktoś? Byłbym bardzo wdzięczny :) [youtube.com]
-
piosenka z zajęć zumbyhej szukam tez takiej piosenki na początku jakby taka chińska muzyczka a potem przyśpieszenie i takie ...
-
MTV EMA 2014 Glasgow.Jak nazywa się ta piosenka? [youtube.com] Z góry dziękuję!
-
Będzie ciężko :(witam, szukam piosenki wykonanej w języku hiszpańskim (lub podobnym). na początku śpiewa facet a refren dziewczyna, ...
-
piosenka z zajęć zumbyHej szukam piosenki z zajęć zumby, to jest taki spokojniejszy utwór słychać w tle co jakis ...
-
70s, 80s, łagodny rock, dwoje panów na okładce,Utwór grany przed męski duet, po angielsku, na początku jest spokojnie, później wchodzi perkucja i ...
-
Piosenka metal/rock z Youtube.Witam. Ta piosenka jest z 22 sekundowej reklamy z Youtube. Wiem, ze było na niej ...
-
Jak nazywa się ta melodia?[youtube.com]
-
piosenka na Polsacie Sportkilka dni temu, bodajże na PS usłyszałam piosenkę, wolną piosenkę, w której kilka razy powtórzyło ...
-
pilneSzukam piosenki ktora leciala w tle the voice 5 odcinek 1 albo 2 prosze o ...
-
Witajcie piosenka dla kumatych :DRozpoznawanie dla kumatych. chodzi mi o piosenke chyba elektro dosyć wolne tępo jedyne co pamietam ...
-
Potrzebuję tytułu kawałka z tego filmiku!Co to za ALA DUBSTEP? [youtube.com]