-
Eric Prydz - (Pryda 028 Premiere) do 10 sekundyszukam piosenki z początku wywiadu do 10 sekundy [soundcloud.com]
-
Piosenka z MTV rocks.Szukam piosenki, która często była grana na MTV Rocks. Pamiętam, że na początku teledysku trzech ...
-
Muzyka z Mam TalentPoszukuję tej nutki: [www32.zippyshare.com] była ona w Mam talent podczas występu Krzysztofa Drabika, pokaz żonglerki z butelkami
-
dziwny teledysk z ludźmi niosącymi kajak(?) idąc tyłemszukam teledysku który leciał kilka lat temu w vh1 w programie tematycznym w którym leciała ...
-
Jaką piosenkę śpiewa ta dziewczyna?[tangletots.tumblr.com]
-
Piosenka patriotyczna.Były w niej wymieniane różne nazwy kwiatów. ( Nie chodzi tu o ,, Rozkwitały pąki ...
-
poszukuję ;)Szukam piosenki która jest podobna do początku tej piosenki: a flock of seagulls the more ...
-
Piosenka z Boju Stunts - New Production 2014Potrzebuje muzykę z LINK ----> [youtube.com]
-
Szukam piosenki Pitbull'a!Witam szukam piosenki Pitbulla która leciała wczoraj w Fresh Mix;ie w Eska TV Pitbull ...
-
Co to za piosenka z Ukrytego Polskiego Mega Mixu ?[youtube.com] to jest link do tego filmiku ta piosenka zaczyna sie od 10:52 i jeszcze ...
-
Elo ! Szukam tytułu utworu EKSTRA KAWAŁEK !!!!![youtube.com] Elo jak w temacie. Bardzo liczę na Waszą pomoc ! Pzdr i z góry ...
-
Utwór - the voice of PolandJaki jest tytuł piosenki która leciała pomiędzy występami ? Link : [marlena3325.wrzuta.pl]
-
Co to za piosenkaSiemka mam pytanie,czy wie ktoś jak nazywa się nutka od 07:10 [w371.wrzuta.pl]
-
Wrocławski klub legenda dolmel[forum.programosy.pl]
-
Piosenka z meczu Polska - Niemcy!Co to za piosenka, która leci w tle w trzecim secie po zdobyciu 4 i ...
-
Piosenka sprzed paru lat, pomocy!Szukam piosenki sprzed ładnych paru lat. Gatunkowo chyba podchodzi pod house. Jest naprawdę dosyć znana, ...
-
Piosenka z motywem przemowy ChaplinaMuzyka pojawia się w Norweskim radiu P5. Zawira w sobie część przemówienia Charlie Chaplina. "You ...
-
co to za piosenki?[youtube.com]
-
Stara piosenkaOdrazu przepraszam za tą jakość, była na bardzo starym telefonie nagrane z odbiornika TV. Najlepiej ...
-
Piosenka ,która Leciała Rano W ESKA.TVW czwartek rano może 7-8,40 na ESKA.TV leciała taka piosenka. Dziewczyna śpiewała jak Shakira i ...
-
-
[ROZWIĄZANY] Alternatywna piosenka sprzed około 4latWitam. Nie mam pojęcia jak brzmiała, ale pamiętam, że w teledysku były jakieś bizony (w ...
-
Ktoś rozpoznaje - Piosenka z The Voice of Poland[voice.tvp.pl] Utwór leci od 33:00 do 33:20. Wiem że są te cholerne reklamy, ale ...
-
Szukam piosenkiSzukam piosenki, kiedyś jako dzieciak na Vivie widziałem teledysk na którym kobieta zabija partnerów w ...
-
jak sie nazywa ten wykonawca :O[jbzd.pl] Jak w temacie. Chodzi mi o tego osobnika po prawej stronie :D z góry ...