-
Piosenka z Serialu "Więzienie"Witam z 2-3 lata temu na reali czy discovery leciało o ile dobrze pamietam serial ...
-
CO to jest za film ?Film w którym pewien człowiek zbierał autografy i umarł pózniej jego syn kończył jego kolekcje ...
-
Wolna, (chyba) po hiszpańsku, śpiewana przez kobietęPierwsze słowo kończy się przeciągniętym "a" (wydaje mi się, że może być to słowo "Maria" ...
-
Witam co to za nutka w 2,20 ?[youtube.com]
-
Utwór z przed ok 10 lat w klimacie ala hardcoreZgubiłem 2 lata temu płyte na której był owy utwór- ciężko mi będzie napisać jak ...
-
Muzyka z filmiku motywacyjnego[youtube.com] wie ktoś jak sie nazywa ta muzyka?
-
Odnalezienie piosenki z IEM ![facebook.com] co to za muzka z góry dziekuje !
-
Stary kawałekDość stary kawałek, nie pamiętam tytuły... zagrane na organach. Zaczyna się mniej więcej w połowie.
-
Polska rock/metal piosenka!Hey, szukam polskiej piosenki, niestety jedyne co mam to zapamiętane słowa, po których nigdzie nie ...
-
Piosenka podobna do ,run run run'Witam. Poszukuję piosenki podobnej z początku do tej: [youtube.com] Gdy usłyszałam początek, od razu przypomniałam ...
-
Szukam jednej piosenki. Znam tylko parę słów...by sprawić czy będzie inaczej... czas leci i nie zawróci... [coś] 16 lat... Piosenka była charakterystyczna, rytmiczna. W ...
-
Szukam piosenki.Szukam pewnej piosenki gdzie w teledysku byly paczki papierosów, gdzie potem "zmieniały" one się w ...
-
Poszukuję piosenki - fragment audioWydaje mi się, że to było dość znane w latach 90, audio wyciągnięte z filmu ...
-
Ferre Ostatki 14.02.2015 FuBuSiemka. o tuż ostatnio odwiedziłem klub muzyczny ferre klimat bardzo mi podpadł do gustu chciałbym ...
-
Co to za piosenka z filmiku na YouTube?[youtube.com]
-
Kawałek z przerwy pomiędzy meczami na ESL One Katowice[twitch.tv] - Kawałek zaczyna się od 1:41:00, był bym wdzięczny jak ktoś by pomógł znaleźć ...
-
Tytuł piosenki od 0:45 do 3:30.[m.youtube.com]
-
Piosenka z filmiku na youtubeWitam [youtube.com] Chodzi o tę piosenkę, zna ktoś, coś ;) ?
-
francuski czarnobiały teledyskszukam francuskiego klipu, czarno-białego. wydaje mi się, że to wcale nie zaszła produkcja. występuje ...
-
dla znawców muzyki danceWitam wszystkich! Szukam piosenki tak sprzed okołu 1 roku do 2 lat temu. Słyszałam tą ...
-
Szukam piosenkiTo była przyjemna piosenka coś z roku 2001 czy 2003 ( nie pamiętam dokładnie ). ...
-
Muzyka w tlekto wie jaki jest tytuł i wykonawca muzyki w tle w tym zwiastunie?
-
Klubowe retro klimaty, utwór do identyfilacji:)Jeśli ktoś zna tytuł tego "leciwego" utworku, to proszę o pomoc :) [www35.zippyshare.com]
-
Zapowiedź 3. odcinka PROJECT RUNWAYWitam serdecznie! Pilnie poszukuję piosenki lecącej w tle zapowiedzi 3-go odcinka Project Runway, podsyłam link ...
-
Piosenka z vivyszukam piosenki jakoś sprzed 8-10 lat. kiedyś często leciała na vivie ;) to była jakaś ...