-
Muzyka z filmiku na yt .[youtube.com] zna ktoś tytuł pierwszego utworu w tym filmiku :) ? z góry dziękuje za ...
-
Jaki to remix???Witam Bardzo proszę, błagam o pomoc :) Potrzebuję całą piosenkę lub dokładną nazwę tej piosenki którą ...
-
Tytuł piosenki z filmiku na yt od 20 sekundyZnacie ten utwór może? Od 20 sek [youtube.com]
-
Tytuł muzyki w tle reklamy iplaTak jak w temacie. Znacie tytuł muzyki lecącej w tle reklamy ipla na polsacie ...
-
Piosenka z filmikuCzy jest ktoś w stanie podać mi tytuł piosenki z tego filmiku? [liveleak.com] (piosenka zaczyna się ...
-
Prosze o rozpoznanie piosenki w tle filmiku :)[facebook.com] pomocie co to za muzyka w tle moze ktos zna tytul remixu a jak ...
-
Muzyka podobna do tego IntraCześć! Poszukuję utworów/gatunków muzycznych podobnych do początku tej piosenki: [youtube.com]
-
Jaką piosenkę słychać w tle od 0:06 do 0:17 ?[youtu.be] Na tym filmiku w tle mniej więcej od 0:06 do 0:17 słychać w tle ,że ...
-
jak się nazywa ta piosenka?[youtube.com]
-
Poszukuję muzyki z radia.Witam. Poszukuję tego utworku podsłyszanego w MC radio. Kojarzę to ale zupełnie mi z głowy ...
-
Piosenka shelter roomsSzukam piosenki, która w refrenie ma wyrażenie brzmiące podobnie jak : "shelter rooms" ale nie ...
-
Nazwa tego utworu ?z fb[facebook.com]
-
piosenka z zumbyHej, kojarzycie może piosenkę w której są słowa zumba sue sue i spodczas tego "sue" ...
-
kolejna piosenka z serialu ,,banana'' ;DTym razem poszukuję piosenki z odcinka 4, minuta 3:15 [streamonline.me]
-
Muzyka Mateusz Sobecko YCD[www60.zippyshare.com] Jak się nazywa ta nutka? :) z góry dziękuję :)
-
The Coventry Carol -pomocyPoszukuję innej wersji The Coventry Carol [youtube.com] Słyszałam ją chyba w jakimś filmie ...
-
Szukam klubowej piosenki, tekst "dont give up"Witam szukam piosenki , w której dziewczyna spiewa "don't give up" i to chyba jedyne ...
-
Wolna piosenka z serialu "Na krawędzi"Leci coś takiego have you broken ... aaaa aaaa
-
Trance/Pop/JazzProsze o pomoc w rozpoznaniu piosenki. Piosenka w stylu trance, dziewczyna spiewa co jakis, piosenka rozkreca ...
-
CO TO ZA PIOSENKA ! PROSZĘ O POMOC PILNIETyle udało mi się nagrać, piosenka zaczyna się tak od ok 5 sekundy [www70.zippyshare.com] bardzo ...
-
co było grane ?Co było grane wczoraj na vox.fm o 17:57 Marek Sierocki Zobacz Dzisiejszy Mix!
-
Piosenka znanaWitam. Chciałbym się dowiedzieć do jakiej znajej piosenki jest podobny ten początek. [youtube.com]
-
jaka to melodia[liveleak.com]
-
muniekPiosenka o prostytutce Muńka Staszczyka (coś z Aniołem związany tytuł jest )
-
Muzyka z Top Model 4 finałJak się nazywają te dwie nuty: [www73.zippyshare.com] [www56.zippyshare.com] z góry dziękuję :)